Hirdetés
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Aktív témák
-
pohár
félisten
nekem mostanában 47-es, naésakkormivan
vénség... még nem volt hozzá szerencsém, de a 39-es nem olyan nagy
lehet kisebb a lába, de lényegtelen végülis[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tothgera30
Ármester
Szép jó reggelt, kicsit hűvös van, de indulnom kell.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
addikt
Szépet mára is mindenkinek
-
kételkedem
addikt
Dunlop egy nap boldogan nézte, ahogy a tíz éves Jonny fia belfasti házuk kertjében triciklizik, ám öröme hamar kisebb lett, mert észrevette, hogy a kerekek mély nyomot szántanak a gyepbe. Elkezdett tűnődni, miképp lehetne megakadályozni, hogy az éles vasabroncsok kifordítsák a fűcsomókat. Amikor tekintete a kerti locsolócsőre tévedt, megszületett fejében az ötlet! A gumislagot a tricikli kerekeire erősíti, mégpedig vízzel töltve. Meg is próbálkozott vele, azonban a víz túlságosan rugalmatlannak bizonyult, ezért háziorvosa ötletéből kiindulva (aki a felfújt kórházi matracokra gondolt) levegővel helyettesítette a vizet. Mivel a locsolócsövet sehogy sem tudta fölerősíteni az abroncsra, ezért szövetborítású gumiszalagot szögelt egy fakorongra, így egy tömlő keletkezett. A levegő utántöltésére cumisüveg tetejéből szelepet is konstruált, amelyen át egy futball labdához használatos pumpával felfújta, s fölszerelte a tricikli kerekeire.
Dunlop, több mint 120 éve van hatással a világra
Még 1888-ban történt, hogy John Boyd Dunlop, egy Belfastban élő skót állatorvos fia triciklijén a tömör gumikat vékony gumiszalagokra cserélte le, amelyeket összeragasztott és levegőt pumpált a belsejükbe. Ez volt az első lépés egy olyan márka megszületésében, amely a világ legismertebb és széles körben ismert termékeinek egyikét forgalmazza.
Jóval több mint 10 sor, alig lesz aki végig olvassa!
Egy szó, mint száz, ha Dunlop gumicsizmában jársz, akkor minőséget viselsz!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
addikt
válasz kételkedem #46154 üzenetére
Végig olvastam, akkor most mit kapok ?
-
bolondember
MODERÁTOR
vagy nem.
láttunk már párszor olyat, h egy cég már csak a nevéből él..
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
kételkedem
addikt
A tudatalattidban elraktározod az infót, és ha meglátsz egy Dunlop plakátot, csizmát vagy gumit, akkor beugrik az öreg meg a locsoló slag!
(#46156) bolondember te örök idealista vagy, a kételkedést hagyd meg nekem!
A fent nevezett gumicsizma igenis pazar![ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #46156 üzenetére
Tetszik hinni bármiben is egyáltalán?
-
NoLF
veterán
na, kyocera partnernap, a sushi legyen veletek
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
válasz kételkedem #46160 üzenetére
azért meg kell érte dolgoznom, a japán angolt még bőven szoknom kell, főleg sok ember előtt állva tolmácsolni... tavaly is volt röhögés, sztem most sem marad el.
de amint meglátom a sushiszakácsot, eldobom a mikrofont
-
BlacKSouL
addikt
mi írtunk egy japánangol fonetikai szótárt, főleg a mi szakszavainkkal, kb 200 szóval, és tök simán megértjük azt amit mások csak nagyon nehezen.
Példák:Please: prízö
afternoon: aftanunno
training: treningü
backorder: bakóda
finish: finissü
business: bizsness
controller: kontoróra
output: auttoputto
connector: konekotoá
shortly: sotori
millimeter: miriméta
later: létra
closer: krósza
per piece: papisz
per month: pamansz
per year: pajiastb...
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
bolondember
MODERÁTOR
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #46164 üzenetére
az évente elég egyszer is
-
zoltanz
nagyúr
válasz kételkedem #46157 üzenetére
Akkor inkább már Pirelli, Michelin, Bridgestone, Good year.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #46171 üzenetére
rosszabb lenne, mint az indiai angol?!
-
kételkedem
addikt
Szomszéd falu bekerült a hírekbe:
Az iskolában szerdán először két gyerek verekedett össze a szünetben, majd a következő órán az egyik verekedő fiú a barátjával rontott be a tanterembe és nekiestek a másiknak, akinek viszont a testvére sietett a segítségére.
A tanárnő nem tudta szétválasztani a négy verekedő diákot, ezért az igazgatóért szaladt. Mire a két pedagógus visszaért a tanterembe, már ott volt két gyerek négy felnőtt rokona, köztük egy anya és egy nagymama is, akik együtt bántalmaztak két tanulót.
[link]Ez a sok rokon mind délutános műszakban dolgozik, hogy napközben ráérnek beszaladni a suliba egy kis bunyóra?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz kételkedem #46174 üzenetére
szabadnapjuk volt, értem?!
-
kételkedem
addikt
válasz bolondember #46175 üzenetére
Vagy lehet, hogy közhasznún vannak és éppen a suli mellett gereblyézték a parkot.
Vagy otthon dolgoznak, pl könyvelnek és félbeszakították a könyvelést, míg verekedtek.
Vagy almát szedtek és félbeszakították a betakarítást, míg verekedtek.A mai világban bármi megtörténhet!
-
pohár
félisten
válasz kételkedem #46174 üzenetére
biztos van a sulihoz közek egy bodzabokor...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dylen
senior tag
Na most. Ha jól értem.
Te arra akarsz rávenni, hogy adjak ki 20ezret egy gumicsimmáért?! vááá
nem éri meg az nekema humanicba viszont benézek, bár tuti 10nél kezdődnek
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
-
tbs
addikt
PCIe 1x-es kártya tud működni x4-es, x8-os, x16-os PCIe helyen..?
-
tbs
addikt
válasz venember83 #46184 üzenetére
Hmmm... Az elveket, meg a fizikai felépítését ismerem (ami szerint igen), de real world tapasztalatra volna szükségem. (Mert a neten bizonytalan (bios) problémák keringenek ezzel kapcsolatban.)
Köszönöm azért.
-
kételkedem
addikt
Golfpálya van 9 lyukú, 18 lyukú és nagyon sok lyukú!
[link]Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Pisztillus
senior tag
válasz kételkedem #46176 üzenetére
Vagy valamelyik felsőbb (vagy alsóbb) osztályba járnak ugyanott...
Amúgy meg: Szép napot mindenkinek!
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
lujó55
addikt
válasz kételkedem #46187 üzenetére
Gyönyörű. Napernyő-telep volt, vagy trampli nők tűsarkúban?
-
pohár
félisten
óó istenem, ennyi hülyeséget... dirac impulzus meg fésű modell, bláá
-
-
Tothgera30
Ármester
válasz kételkedem #46176 üzenetére
Persze persze, jó az családi segélyen vannak a 9 gyerek mellett, de már újra terhes az asszony, szóval hamarosan bezsebelik a havi 1 milla családit is. Mindezt úgy hogy egy lépést nem tesznek érte, a gyereket elzavarják az iskolába, a többi meg le van sz@rva részükről.
...még nagyon finoman is fogalmaztam, tehát ne hidd hogy olyan szép és jó minden, ha almaszedés volt, az is csak lopták, főleg azelőtt volt diószezon...
#46179 Dylen: Ha jót akarsz, ott nem veszel semmit, papámnak sem garanciáztatták le a két éves garival rendelkező cipót 3 hónaposan, ráírták hogy nem lehet javítani, oszt, jó'van. Tehát lazán leszarták hogy egy majdnem 90 éves öregember az összekuporgatott nyugdíjából vesz egy cípőt ami 3 hónaposan szétmegy, és még lehet hogy a szervízbe se küldték el. Inkább válassz normális márkát, mondjuk nekem már két éve van egy Scholl cipőm, amit nem adnék semmiért annyira kényelmes.
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
bolondember
MODERÁTOR
én majdnem végigolvastam.
de legalább szörnyülködtem egy sort.
-
Dylen
senior tag
válasz Tothgera30 #46193 üzenetére
Vettem már drága, márkás bőrcipőt, ami kényelmetlen volt, és kínai szart is, amit évek óta hordok. Szóval sz.rok a márkákra
Itt egy gumicsizmáról van szó, ami jóesetben is alig lesz a lábamon életemben, szóval nem vagyok hajlandó kiadni nagyobb összeget semmiféle márka kedvéért.bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
Tothgera30
Ármester
Én is egyetértek veled, nem márka miatt veszel meg egy cipőt, hanem azért mert mondjuk kényelmes . Én Scholl cipőket szeretem, és Dr. Batz-os papucsba járkálok, szóval nekem ezek jöttek be . Ha egy egyszerű gumicsizmáról van szó, akkor szaladj el kertészeti üzletbe, vagy egy munkaruházatiba (pl.), ahol pár ezresért és egy kis apróért még szép színűt is vehetsz . Bár a múltkor láttam egy vagány kis terepszínűt tizenvalahányezerért .
-
Pisztillus
senior tag
Ha neked az a kis mintás tetszik, amit nemrég linkeltél, akkor vedd meg azt, ha felpróbálás után kényelmesnek tartod. Minap a kolléganőm vett valami hasonlót: jól is néz ki (a kolléganőm és a csizma is ), meg kényelmes is. Most örül neki nagyon, ha megveszed, remélem te is örülni fogsz a csizmának.
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Dylen
senior tag
válasz Pisztillus #46198 üzenetére
Megvettem 3e volt és liláspiros-fekete kockás
Valami feltűnőbb, világosabb színt akartam, de nem volt, csak túl drágán.bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
lujó55
addikt
Véleményem a cipőkkel kapcsolatban: egy dolog a kinézet, egy másik dolog a márka és a legfontosabb a kényelem.
Hogy értsétek: én MBT-ben járok, ami eszméletlen jó, de futni már nem tudok benne, ráadásul ocsmány a kinézete szinte az összesnek. Van egy Nike Air amit már 5 éve vettem, de ha abban kéne állnom egy órát az biiztos, hogy bepisilnék. Viszont a futás olyan benne, mintha nem is lenne rajtam cipő. Ha meg valami elegáns helyre megyek akkor felveszem a Lloydot, ami isteni szép, de már gyorsan menni nem jó benne, mert pont a lábfejnél törik be és nyom. A kínai cipők is lehetnek jók, ha minőségiek. Sajnos én eddig csak büdös kínai cipővel találkoztam. Olyan erős gumi szaguk van
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest