Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Ezeknek a britteknek vajon mindenki "from overseas" rajtuk kívűl?
Nolf?[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Móci
addikt
válasz bolondember #20151 üzenetére
Akkor azt be lehet tudni innentől takarításnak?
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #20155 üzenetére
Na jó, de itt néha az USa polgáraira is használják.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Sipi16
őstag
válasz Bubu79 #20114 üzenetére
Szerintem csak ugyan annyira kalácskáztunk magunk alá. Probléma nem volt. Neki ez nem egetverö probléma, föleg, hogy az enyémen jobban meglátszik az eset. [link]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #20161 üzenetére
ott melegebb a termál. és van is.
én hülye, ha öt perccel elöbb állok fel, h elvigyek egy telefont a szervizbe, már otthon lehetnék. De nem. Még itt vagyok. és leszek kicsit. fcuk.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #20162 üzenetére
Szerintem már ne is menjél haza. Most már minek?
-
ngabor2
nagyúr
válasz bolondember #20162 üzenetére
mindenütt jó, de legjobb otthon. de akkor is jó mindenütt, ne légy elégedetlen. a közbeszólások mindig igazak.
-
Killing
addikt
Jó estét mindenkinek!
Erre meg no comment.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
bnss
veterán
Szép estét! A délután kellemesebb volt, 8°C és napsütés.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
venember83
nagyúr
Most kaptam először az arcomba a "besz legközelebb", "nem harizol?" kombót, hú, elég idegesítő jelenség... Szerencsére jólneveltségem megakadályozott nevelési célzatú, ámbár enyhén bunkó mondatok bepötyögésében.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #20167 üzenetére
akkor most öriharizol?!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Dylen
senior tag
válasz bolondember #20168 üzenetére
Rafi, most megyek táncizni
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #20168 üzenetére
Ez még eléggé kérdéses. Ment egy privát, Herr Verrückt.
-
nagyúr
azt hiszem, ezt hívják úgy, hogy újbeszél...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Mawyx
őstag
Ismi hív múltkor, behalt a gépe, próbálták újrarakni, de nem megy. Oks, ha ráérek elhozom, megnézem.
Boot cd be, cd elsődleges, de winyóról bootol. OK, na még egyszer. Cd elsődleges, többi tiltom is, winyóról bootol Q anyád, akkor bootoljál, nézzük mi van rajta, hátha helyre lehet hozni. Rendszer nem tud indulni dvd olvasó csere, lám-lám, bootol, partíció törlése. Nem tudja törölni Másik gépbe berak, letöröl, visszarak, nem indul, nem látja a monitort Épp most akart megdögleni, van ilyen biztos, videókártya csere. Továbbra se semmi. Alaplap csere
Most áll a rendszer végre de a fél gép ki lett cserélve. Vagyis az egész.[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
PH-User
addikt
Jó estét! Befogadnátok?
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
nagyúr
válasz venember83 #20172 üzenetére
Sose lehet tudni, a mai világban én már nem kockáztatok...
Felnőtt egy generáció, aki az utalásaim nagy részét már nem is érti...[ Szerkesztve ]
-
addikt
Szépcsi estit mindenkinet
Bon3ss: Biztos Fahreinhet-ben mért, vagy Kelvinben
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
mr. bean : csak Neked
-
BlacKSouL
addikt
vok = vagyok - agy = nincs agyam
uncsitesó = unalmas rokon
am = délelőtt
vunk = vagyunk - agy = nincs agyunk
h = kilégzés...
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
válasz venember83 #20181 üzenetére
Megoldás? Erre? Agybeültetésre gondolsz?
Akik az iq levesből mokkáskanállal szedtek, azokon tüneti kezelés nem nagyon segít.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Milyen kamu ez update norbi körűl kialakúlt cirkusz.Ép hogy meglegyintette a fickó semmi komoly dolog nem volt.....
-
ABE
őstag
Tud valaki olyan programot ajánlani, amivel pendrive-ról lehet elveszettnek vélt adatokat visszacsalogatni?
-
Dylen
senior tag
válasz venember83 #20129 üzenetére
mert hóból is megárt a sok
bleki: szerintem fokukac mai napja után mostmár inkább őt kellene megsegíteni
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
ABE
őstag
válasz venember83 #20187 üzenetére
Köcce! Remélem beválik. Nem saját pendrive-ról van szó, egy ismerősömé a cucc, állítólag a file-ok egy része eltűnt, habár a könyvtárszerkezet sértetlen. Elvileg írásvédettség volt mindenen, és nem törölte őket véletlenül. Holnap megkapom, kíváncsi vagyok, hogy mi lehet a probléma...
-
tildy
nagyúr
Minap felpróbáltam egy 12 centis tűsarkút. Életemben először volt ilyen a lábamon. A felállás sem volt egyszerű, hát még a járás benne. Meg még meg is bámultak, voltam vagy 192 ceti magas benne, ha nem több
Kár hogy esmein nem látott[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz venember83 #20184 üzenetére
Eddig nem is láttam a videót, nem csoda, hogy a cenzúrázott verziót se nyomták 24/7.
-
Mawyx
őstag
Én az usb-s külső laptopwinyóval jártam így. Rámásoltam (vagyis én, barom állat áthelyeztem rá) mindent, aztán itthon nézve fele eltűnt csak úgy Vmi visszaállítóval meg csak a mappákat tudtam visszaállítani, ami benne volt azt nem
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
PH-User
addikt
Senkinek nem tetszik a kis bagoly?
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Mawyx
őstag
válasz PH-User #20193 üzenetére
Még az irodában próbáltam megnyitni, amikor rájöttem, hogy foxi alól letiltogattam ezt-azt. Most meg hogy tudom, hogy bagoly és nem macska, így nem is nyitok explorert miatta
-
BlacKSouL
addikt
Miért, elfelejtette az elmúlt 3 év összes dugását?
Amúgy milyen állat már forralt borral inhalálni Most csinálom épp. Már orrba szippantva is üt mint a kőbalta. Vajon orrnyálkahártyán is felszívódik az alkohol? Mindenesetre sikerült a minőséget a mennyiséggel és árral kombinálva kihozni. 500 Ft-ért olyan 14%-os vörösbort szereztem, ami hidegen rendesen megkóstolva is remek. Így megforrintva meg tökéletesen eltalált fűszerezéssel...hmmm És mostanában tökéletesen eltalálom
-
bnss
veterán
További szép estét, azt hiszem egy söröcskét legurítok a holnapi teendők előkészítése mellett, aztán pihenés. Jó éjt!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Winner_hun
titán
Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest