Aktív témák

• Pisztillus

senior tag

válasz Csabee. #10158 üzenetére

Én is hallottam, hogy vannak olyanok, akik ilyenre használják, holott nem erre lett kifejlesztve. És azt is lefogadom, hogy ha a sok "user" placebo-t kapna (hatóanyag nélküli készítmény), ugyanolyan eredményekről számolna be, mintha az igazi gyógyszert kapták volna. Azaz, ez is csak egy olyan mankóféle, amibe lehet kapaszkodni. És nem véletlenül gyógyszer (amit az orvossal kell felíratni): azt kell javítania ami elromlott, vagy nem megfelelően működik, az egészséges szervezetben semmi keresnivalója nincs!

Nem hiszem, hogy neked, vagy az ismerőseidnek szüksége lenne ilyesmire! Sőt, ahelyett, hogy ezen töritek a fejeteket, inkább olvassatok el még két oldalt a könyvből, azzal többre mentek!

Pohár: Az aszthma miatt figyelj arra, hogy az acetilcisztein tartalmú köptetőket nagy ívben kerüld (ACC, Fluimucil). A karbocisztein tartalmúak (Mucopront, Rhinatiol) jöhetnek, ill. az Ambroxol, Erigon, Elix. thymi comp. is.

BlacKSoul: Igen, arról van szó, csak direkt nem írtam ki a nevét. És tényleg nincs rá szüksége.

Aktív témák