- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Karácsonyra gyereknek, hogy elmondhassa, dSLR van nála, de nem baj, ha összetöri az obit.
410 egészen kulturált, meg kell tanulni használni. Kis érzékenységen kihasználható a 10MP, nagyobbnál a régebbi 6 megás dSLR-ek szintjét el lehet vele érni.
Az obi valójában az E-500-hoz készült először egy ultraolcsó, akksi és töltő nélküli, elemtartós csomagban. Önállóan hivatalosan nem árusítják.
-
Szten Márs
nagyúr
Amennyire én tudom, tulajok beszámolói alapján, a 17,5-45mm-es obi igencsak kilóg az Oly objektívkínálatából, és közel sincs olyan jó, mint a legtöbbször kitobinak használt 14-42. Az E-410 meg az abszolút belépőszint, gyakorlatilag markolat nélkül, kis lyuknyi keresővel és képstabi nélkül.
-
olli
tag
A művirág vázával egy sötét szobában állt. Az első két kép m42 közgyűrűvel 4/300 Pentacon objektívvel a gép saját vakujával 5 méterről készült, f:5,6. A harmadik kép Sigma 18-50mm kitobival, a gép saját vakujával 1 méterről. A pentacon első hátsó lencséjét kívülről megpucoltam, a gond az, hogy belül is kellene,olyan zsíros szmogszerű fátyolt látok benne, nem gomba. A székre raktam le, alágugolva naggyából belőttem az élességet.
Mit is kérdeztél?
Új hozzászólás Aktív témák
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Fujifilm Fujinon XF 150-600mm f/5.6-8 R LM OIS WR
- Tamron 17-28mm f/2.8 Di III RXD objektív
- Nikon F rendszer Nikon D750 Sigma ART 24-105 F4 Nikon F 28-300 Nikon 50mm AF-D
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest