Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
Új hozzászólás Aktív témák
-
94 cm-es tévén nézem hdmi-n keresztül fullHD-ban. Ráadásul ezen nézek minden fotót, azt is, ami "sima". Úgyhogy szerintem megfelelő. Egyszerűen annyira allergiás vagyok a képzajra, hogy ami pl. neked tökjó, az nekem még bőven zajos, mint az állat.
Ezt persze, hogy jobbnak látom, mivel erősen átméretezett kép, a pixelesedés ilyenkor természetes, hogy lecsökken.
Egyébként kár ezen tornáznod, hogy bizonyíts. Egyrészt azért felesleges, mert nekem aztán mindegy. Másrészt meg több éves technológiájú képérzékelőket összehasonlítani újabb, komolyabb versenytársaikkal megint csak felesleges. Ha valamiben fejlődtek a képérzékelők az idők során, hát az pont a fényérzékenység és a gain jobb elviselése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest