Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeGexx
aktív tag
Hali,
szvsz. ez az olimpia olyan méd in csájnás mint minden ami Kínában készül... erre lehet következtetni az interjúkból (a magyar sportolókkal) és a héten felmerült dolgokból. De azért ki tettek magukért, lehet pont ezért ilyen a dolog, de lehet, hogy csak még bele kell jönniük és a 2. fele a rendezvénynek kevésbé lesz ilyesmi.
Alapvetően amúgy azt se tartom korrektnek, hogy kint a búbánatba tartják az Olimpiát, miért nem lehet ez mindig Athénban? Vagy csak valahol itt Európában, ahol a legtöbb országnak kedvezőbb az idő (nem kell az időzónák miatt 2 nap átállás, tehát nincs annyi fáradtság esetleg stressz bennük...). De ez csak az én véleményem, Ti mit gondoltok?
-
Racecam
nagyúr
skylaner 1 nap. #2070.
Pedig már a topic címébe is beírtam...

-
Lejszi
senior tag
Szerintetek ma nyer Pars Krisztian érmet?
Ha kijön a lépés, a vasárnapi lehet az egyik legfényesebb napunk
-
Racecam
nagyúr
válasz
laci666
üzenetére
Igen, ebben biztosan sok igazság van, de még egyszer mondom, a baj az, hogy azok sem tudták hozni az eredményeket, akik az elmúlt években nem küzdöttek ilyen problémával és az Olimpia előttig ott voltak a világ élmezőnyében. Nem akarom elkendőzni a problémát, vagy kisebbíteni, biztosan létezik és valamit lépni kell majd erre, de ez még nem magyarázat a sikertelenségre. Ahogy Nemcsik nyilatkozata szintén nem az.
-
Wolverine
félisten
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Pontosabban vannak meglepetés-eredményeink, csak épp mind kellemetlen meglepetés Fodor kivételével.
-
laci666
senior tag
Kovács Tamás: A MOB nem több utazási irodánál
Radió***********
Nem kell politika, van így is elég bajunk!!
[ Módosította: Racecam ]
-
shankeesham
tag
A férfi kardozóink 7. helyezése utáni Nemcsik nyilatkozat egy része:
"Egyszerűen nem tudtam kitalálni, milyen ritmusban támadjak. Ami két éve tus volt, azt már nem adják meg, és ehhez nem voltam képes alkalmazkodni. Nemcsak most, az egész szezonban így volt ez. Nem tudtam olyan ritmusban támadni, amilyenben szoktam, s ezzel ki is húzták a méregfogam"
Tavaly világbajnok volt, azóta nem változtak meg a szabályok és, ha még meg is változtak volna a többiek miért tudnak hozzá alkalmazkodni és mi miért nem? -
shankeesham
tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Akkor nálad a pont

-
Shadowfax
addikt
válasz
Sixkiller6
üzenetére
+1
Teljesen egyetértek. Sajnos öttusában egyáltalán nem vagyunk sehol az idén, ráadásul már csapatverseny sincs ebből a sportágból az olimpián...
Kajak-kenuban bízom nagyon, főleg a lányok sikereiben. -
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Figyu, én nem vártam csodát, csak azt, hogy a versenyzők hozzák, amit egyébként tudnak és azt sem hozták. Tehát ennek nem sok köze van a létesítményekhez, sportminisztériumhoz, KSI-hez. Egyszerűen csak azt az eredményt kellett volna produkálni, amit 2 éve, tavaly, vagy idén már megtettek. Legalább nagy vonalakban. De ettől is el vagyunk jelentősen maradva. Nem vártam én csodát, bár néha az is jó lett volna, csak azt, amire a képességeik alapján számítani lehetett. Volna.
Tudom, nincs pénz a sportra. De mire van? És honnan vegyék el? Most semmi politikát nem szeretnék ide keverni, de könnyű azt mondani, hogy csináljuk úgy, mint régen. Úgy látszik, nem vagyunk ennyire gazdagok. De állítom, hogy nem, vagy nem csak ezen múlik. Nálunk sokkal szegényebb országok, sokkal mostohább körülmények között is elérnek, elértek sikereket.
Tudom, ez hozzáállás kérdése is. De kitől kérjük számon ezt? Mert az rendben van, hogy kevesebb a létesítmény, fogynak a klubbok és a gyerekeknek nincs annyi lehetősége sportolni, mint 20-30 évvel ezelőtt, de biztos, hogy csak ez a baj? A mai fiatalok kis túlzással, köpnek egyet, ha arról van szó, hogy tegyék kötelezővé az iskolákban a napi egy óra testnevelést. Még ha lenne lehetőségük is rá, akkor sem sportolnak, egyszerűen lusták. Tudom, ez nevelés kérdése, szülői ráhatás kérdése is. Meg még sok minden másé. Szóval nem egyszerű a helyzet.
De visszatérve az alap problémához, továbbra is állítom, hogy az eddigi "sikertelenség" legfőbb oka a fejekben keresendő. -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
ja azt is leirtam vagy ezr otszaz hozaszolassal korabban hogy felek ez lesz minden idok legroszabb olimpiaja nekunk
se az is teny hogy Montrealban voltunk nagyon gyengek azt meg felulmulhatjuk
es az is teny lehet 4 ev mulva jon egy egerszei meg egy darnyi es 4-rol indulunk
hat ez ilyen
dehogy nem a leszereples miatt komplenolok hidd el
nincs sportminiszterium
az iskolai sport nulla
penz nem sok
ezert sportra valo hajlandosag csokken -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
telapo
spkkal regebben leirtam
most nincsennek meg azok az egyenisegek akik regen megvoltak
a noi polosok nagyon jok
a fiukban is remenykedem
janicseknek nyeni kell
es ennyi
4 arany
max 6
de aki realisan nezte marpedig hidd el ha az ember messzebb van realisabban lat, bizonyos dolgokat az tudta ezt
ez van
es megegysze mondom ez az utobbi 20 ev sportpolitikaja
megvaltozott
az iskolai
a KSI
a minden -
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Mivel nem a magyar TV-t nézed, most mondom Neked, hogy vivásban 108 évvel ezelőtt szerepeltünk ennyire rosszul Olimpián. A férfi kardcsapatról már nem is mondok inkább semmit.
Nem akarok vészmadár lenni és nagyon szeretném, ha nem lenne igazam, de a poló-tól is fázom nagyon. Kicsit bízom az öttusában és a kajak-kenu csapatban. Esetleg még leeshet valami, akár valami egészen nagy is kalapácsvetésben. Esetleg...u.i.: Közben megelőztek picit.

-
Szólista
senior tag
A vivók 108 éve nem szerepeltek ilyen rosszul olimpián,1 érem.

4 aranyunk lesz,kajak-kenu 3,ffi v nöi pólosok.A kézis csajoktól nem várok érmet,remélem rám cáfolnak.
-
Sixkiller6
őstag
az a furcsa h nincsenek meglepetes-eredmenyeink, kizarolag Fodor ezusterme
es hat komplett sportagak nullaztak le magukat: okolvivas, vivas, cselgancs, loveszet
attol tartok h ottusaban sem leszunk sehol sem, marad a kajak-kenu (3 arany) es vmelyik csapatsport
azert en meg bizom a szabadfogasu birkozokban is
-
tiv61us
őstag
Cseh Laci super volt
de mondjuk azt hiszem az uszoknak Gyarfas ki is brusztol mindent
volt itt egy phelps es ennyi
remek volt, nagyin nagyra ertekelem az esustjeit
nagyon kene a 2 polocsapat
keziben en megmondom oszinten, bar drukolok nagyom de nem hiszem...
ne legyen igazam
kajak kenuban hozni kell 5-6 ermet
hogy milyeneket????? -
válasz
tiv83us
üzenetére
Ha a pólosok nyernek, akkor kapásból lesz tizensok aranyunk
Ha a kézisek is, akkor talán még az éremtáblázat első helyét is átvesszük
Viccet félretéve, a női-férfi pólosok, a kézisek, meg a kajak-kenusok között azért még van aranyesélyes.
Mindenesetre Igaly szavai egyre inkább igaznak tűnnek (amit mondtam is itt régebben)
Pénz nélkül nincs arany.
Ilyen magas szinten állam bácsinak is igen erősen támogatni kell(ene) az élsportolókat. Nem emlékszem már pontosan, de asszem valamelyik vízilabdás válogatott mondta, hogy délelőtti 2*2 óra edzés után megy dolgozni.
Hát ennyi.Azért Cseh Laci nem gyengén tolta végig a számait. Respect

-
Racecam
nagyúr
concret_hp: 1 nap ban, lásd: #1992.
Doppingos topicok: "Élsport dopping nélkül?", "[stangli:] Dopping szerek Olimpiája". Ez továbbra sem az!! -
Wolverine
félisten
No, a jelek szerint a kardozók pontot sem szereznek... (a 7. asszó közepén 33-28-ra vezetnek a kínaiak az 5-8. helyért vívott helyosztón...)
szerk: oké, 8 asszó után 40-31 Kínának, a záró ember Szilágyi, aki eddig mindkét asszóját elvesztette. Akkor itt nem lesz pontszerzés. -
tiv61us
őstag
megvan a nyolcadik
tortenelmet irt
nem semmi
-
tiv61us
őstag
jol hallotam hogy 38 eves?
-
tiv61us
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
a noi polosokban nagyon bizom
a ferfiak is simany nyerhetnek
ez a kalapacsveto gyerek eselyes
kovacs-janics toronymagas eselyes
a noi negyes is esekyes ha nem is toronymagas
meg kovacs egyenibebn is sanszos
kenusok is behuzhatnak egyet-kettpt
meg ottusa is
a vegere feljavulhatunk
lehet eso ;ehet sar -
tiv83us
veterán
Hat, szerintem ha 2, esetleg 3 arany osszejon az mar orom lesz.
Figyeled hogy huz a roman no a maratonban? 57 masodperccel elment.
Bar nem fogja birni a nyakamat ra...
-
tiv61us
őstag
nekunk meg itt van a kalapacs
talan a kard
esetleg ottusa
a ket polocsapat, foleg a noi, de a fijjug is
meg a vegen foleg a kajak kenu
en neggyel szamoltam de akar tobb is bejohet -
tiv83us
veterán
válasz
tiv61us
üzenetére
Mindenestre varok meg 4-5 aranyat atletikabol, 1-et noi focibol, 1-et noi beach roplabdabol, 1-et kosarbol of korsz, 2-ot uszasbol, mondjuk meg egyet ferfi sima ropladabol, meg esetleg tornabol 1, meg 2-3 becsuszhat ilyenekbol mint a tegnapi lovesz csavo, meg ilyen hoze sportok.
-
concret_hp
addikt
ja a férfi vízilabdatornán jelenleg csak a magyar válogatott veretlen, remélem ez mostmár így is fog maradni

-
Bordoi
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Ja kérem, így könnyű.

-
concret_hp
addikt
válasz
shankeesham
üzenetére
sokkal inkább á mint a
(asszony szerb anyanyelvű
) -
tiv61us
őstag
szoval sokszor zartak ki
-
-
tiv83us
veterán
Na, a legnagyobb eselyesunk a maratononbol kiesett.
-
shankeesham
tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Azért ezt belinkelem neked: [A szerb nevek írásmódja és kiejtése]. Egyébiránt pedig az a kiejtése a magyar a és á betű közé esik, de ez lényegtelen, mert tőlem Kavicsnak is hívhatják
. -
tiv83us
veterán
válasz
tiv61us
üzenetére
Persze, ugy ertem, hogy a 150 felvetel megtekintese utan vitatkozni nem lehet azon, ki nyult be elobb. Szabad szemmel termeszetesen nem sima.
Of korsz a valto sem lesz egyszeru moka, de ennyi jo uszora egy csapatban, miota Olimpiat kovetek /'88, Eger, Napsugar utca 9. - 84'-es az kimaradt, leven 10 honapos voltam.../ nem emlekszem.
-
concret_hp
addikt
válasz
shankeesham
üzenetére
#2033. alapból nincs náluk "A" hang
tehát biztosan nem nyertél 
-
tiv61us
őstag
-
shankeesham
tag
Utána lestem és állítólag a szerb srác nevét helyesen Csavity-nak kell kiejteni.
-
tiv83us
veterán
válasz
tiv61us
üzenetére
Ja, o nem akart ovni, csak a csapat, meg az edzo.
De megneztek az osszes kameraval, lelassitva es epp egy fel oraja nyilatkoztak a birak, hogy siman masodiknak jott be a felvetelek alapjan Kavics.
Igy jart, rossz taktikat valasztott a vegere. Azert sajnalom is valahol...ps: Na kezdodik az uszas, eloszor ugy nez ki Pheleps-ek usznak, utana D. Torres /az is erdekes lesz
/, meg a noi maraton is most kezdodik. Jo kis este lesz megint ;) -
tiv61us
őstag
-
shankeesham
tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Azt, amit belinkeltél én is olvastam, de kérdezem tőled, hogy Bernát Zoltán, aki tőrözőnők kapitánya miért nem tett lépéseket az ügy rendezésének érdekében. Ha igaz, amit mondott, hogy Ujlaky Virginie követelőzni kezdett, akkor fel kellett volna lépnie ez ellen és rendezni a sorokat. Most, hogy a női tőrcsapat leszerepelt ez számomra már csak magyarázkodás. Bernát Zoltánnak is el kell gondolkoznia azon, hogy vajon ő a megfelelő ember a megfelelő feladatra.
-
tiv61us
őstag
hat ha kavics magyar lenne most az orszag gyaszba borult volna az tuti
es erthetoen
ilet en meg nem lattam -
concret_hp
addikt
hát kavics bisztos nem

Csávity/cs lenne a helyes kiejtés asszem (ty és cs közt nagyjából félúton az uccsó hang)
"A" hang alapból nincs arrafelé
néha a google is hülye
(Cavic szászlaja felett áll az egér)Fulmi: nyílván a kínaiakra gondoltam

-
shankeesham
tag
Csak úgy kíváncsiságból megnéztem mennyi a magyar férfiak átlagmagassága : 175,8cm
-
Gabeee
tag
Most ismétlik a 100 m pillangót juroszporton, hát mindjárt lemegyek hídba a kommentátorokon! Csavics? Ez nagyon b@ssza a fülemet, nem inkább Kavics? Vagy Kavity?

-
Fulmi
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
A ket amerikai tornasz csaj, akik egyeniben is indultak kurva jol neztek ki.
Egykoru vagyok veluk, szoval szo sincs pedofiliarol... mindjart megkeresem oket myspace-n 
-
Wolverine
félisten
válasz
shankeesham
üzenetére
Erről már az olimpia előtt egy héttel is volt szó... [link]
-
Fulmi
senior tag
Fulmi:
Kor: 18 év
Testmgasság: 194 cm
Súly: 86 kg
Fesztáv: 201 cmRemelem nem keso meg elkezdeni Phelps es Cseh Lacko-macko ellen keszulnem a londoni Olimpiara.

Adtok egy edzesporgramot, kerlek?

-
Racecam
nagyúr
válasz
shankeesham
üzenetére
Race:
Kor: ??
Testmgasság: 191cm
Súly: ??
Fesztáv: 199cmIndulok a következő Olimpián.

-
Gabeee
tag
válasz
shankeesham
üzenetére
Akkor most megnyugodtam, hogy nem a hosszú kezeken múlott... Ja, egyébként nekem is kicsit hosszabb a fesztávom a magasságomnál (170-168), de ez elhanyagolható. A koromat meg inkább hagyjuk...

-
Wolverine
félisten
válasz
shankeesham
üzenetére
4*100-as vegyespörköltben talán, bár amennyit eszik...

-
Gabeee
tag
Az előbbi csúnya off-omat kompenzálandó szeretnék érdemben is hozzábüfögni. Azt azért leszögezném, hogy nálam itt szinte véget ért az olimpia, mert eléggé az úszásra fixálok. Azért Phelpsnek drukkolok a 8. olimpiai aranyéremért, ha már eddig eljutott, és a magyarokra nem jelent veszélyt. De ez a 8. érem csak 25%-ban múlik rajta. Az a Kavics gyerek is eléggé veszélyes volt 100 pillangón, már ez is nagy mák volt.
Azért még a vízilabda is a szívem csücske, ja és kajak-kenu, hát akkor hajrá magyarok!
ZCoyote:
Kár, hogy ezt eddig nem osztottad meg velünk...
-
ZCoyote
őstag
Ez nagyjából mindenkinél így van a magasság=karfesztáv.
-
Gabeee
tag
Csak úgy kiváncsiságból megmértem a karjaim fesztávját, és meglepetésre pont annyi, mint a magasságom. Hallottam, hogy Phelps fesztávja több, mint a magassága, na de mennyivel?
Egyébként én is úsztam valamikor versenyszerűen, de nem tudom, a vajaskenyér párizsival doppingnak minősül-e?
Azért kíváncsi lennék, hogy a Ti fesztávotok hogy viszonyul a magasságotokhoz? Eredményekre kíváncsi lennék!
-
Pubszon
veterán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Aha.
Sebaj, akkor is szurkolok nekik.
-
Pubszon
veterán
Régen is szerzett egy német férfi 7 arany érmet egy olimpián, most pedig Phelps nyolcat fog, mi ezen olyan hihetetlen?
Ő erre született, kitűnő adottságai vannak, én csak gratulálni tudok neki.
Velem egyidős, de én 100 méter után kiköpöm a tüdőm is.
Ahogy mondta, a következő olimpián nem fog ennyi számba indulni, most is a sok aranyért indult, remélem sikerülni fog neki.
Nekünk annyiból rossz hogy ilyen sok számba indult, emiatt Laci 3 aranyról csúszott le, így lett neki 3 ezüst, ami megint csak nagyon jó eredmény.Más: Van jelenleg vmi döntősünk? Fazekas Róbert ő döntős lett? Ha igen, mikor lesz a döntő?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha a kézisek is, akkor talán még az éremtáblázat első helyét is átvesszük 

de ez bőven pedofília lenne mindnél