- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Ha a mostani eredményeket nézem, akkor igen. Canada átgázolt az Oroszokon, sok esélyt nem hagytak. Nem beszélve az USA vs. Finn meccsről, ahol majdnem sporttörténelmi vereséget szenvedtek a finnek.
A két ország meccseit nézve 2db igazán szoros meccset láttam. És ezt a kettőt egymás ellen játszották.
-
tiv61us
őstag
a problema gyokereit elmondta Herenyi a Napkelteben ma, csak egyeterteni tudok vele
es meg van mas is
de lehet hoizza kell szoknuk a 3 aranyokhoz -
Lejszi
senior tag
Tudod mikor "fogadtam volna szót" ezeknek?
K.Dénesnek meg kellett volna fogia a csavo nyakát és lenyomni a viz alá vagy 3percre.... -
tiv61us
őstag
nyomnak es toljak az USA- de most nem voltak ott fejben
telalapoa szongya 10-9
aaze az mar durva
es nana
mas a mi kiallitasunk es mas az ysakoke
uristen mi lenne itt ha kikaptunk volna
hehe -
tiv83us
veterán
Igazad van, ha egyszer is elcsiptek volna, akkor...lasd fent
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amerikanak ez a masodik hely olyan meglepetes es nagyszeru eredmeny, mintha a magyarok 4x400m sikfutas valton az elso 3-ban landoltak volna monduk USA es Jamaica utan. Csak az a baj, hogy magyar atletaktol nem igazan hemzsegett Peking

-
tiv61us
őstag
csodalkoztam volna ha ez nem jon elo
kiallitasi arany 10-10
innentol a vizilabdaban nincs mirol beszelni -
hobizoli
nagyúr
Jo, hat nem volt ott Schmitt holajegyunk Palika csak max 20m-re, ugyhogy nem tudott semmit sem tenni a 3x olimpiai vizilabda valogatott edzojeert
Vmi masik fogyoker fosportdiplomataskodonk is ott vigyorgott az eremosztasnal, de eppen annak is mas dolga lett hirtelen...hobizoli
-
tiv61us
őstag
hat nezd a polosktol mindenki vraja
es eselyesebbek is vagyunk
de aki 10-5-re kiuti szerbiat
szocval 2 gollal azert nyerunk
aztan marad Kovacs, meg a janics kovacs
hat meglatjuk -
szeva000
addikt
Én már megtettem párszáz ft-al a magyar pólósokat még az olimpia elején,de akkor is 3X-os szorzót adtak

-
fokukac
nagyúr
Sydney-ben az elődöntő volt az igazi döntő, a szerbek ellen. Az oroszok legyőzése már gyerekjáték volt.
Ui. nekem nem hiányoznak a kínaiak, hálisten, van még egy sportág, amit nem fedeztek fel maguknak, még nem állították rá a futószalagos termelést... (másfél milliárdból azért nem nehéz jó adottságú utánpótlást találni). Az basszus, hogy már a kardvívást is kínai nyeri, a közönség meg visítozik közben, hát, szánalmas.
-
szeva000
addikt
az már megkapta Demján Sanyi bátyádtúúúú

Ő kiegészítette neki -
rocket
nagyúr
Sose becsuld ala az amerikai sportdiplomaciat..
-
skylaner
senior tag
-
lúzer
veterán
hogy áll a másik elődöntő?
-
Integra
titán
nézd, én nem kergetek illúziókat...

-
szeva000
addikt
De papírt hamarabb csinálnak nekik

-
rocket
nagyúr
Ha az USA jut a dontobe remelem a magyar csapatnal nem igy gondolkodnak majd, mert akkor csunyan meglephetnek minket.
-
Integra
titán
jaja, én linkeltem lentebb.
az a vicc, hogy a kínaiaknak volt pofájuk már eleve így felállni fapofával... -
szeva000
addikt
a nőknél is a hollandok voltak a legesélytelenebbek
Ésss egyértelműen,símán bajnokok lettek
-
Lejszi
senior tag
meghallgatásra kerultek a szavaid.
-
Viszlát
addikt
Mennyi van még hátra?
-
Viszlát
addikt
Sajna mindkettőt blokkolja a tűzfal.
Köszi mindenkinek az eredményt.

-
tiv61us
őstag
vazzze a cserepad egyforma hosszu
fejben nem vagyunk ott ezen az olimpian -
szeva000
addikt
dehogy...3-6...na nekem ennyi vóóót asszem mára a tv-ből

-
Bordoi
őstag
Ja kérem, így könnyű.

-
shankeesham
tag
Azért ezt belinkelem neked: [A szerb nevek írásmódja és kiejtése]. Egyébiránt pedig az a kiejtése a magyar a és á betű közé esik, de ez lényegtelen, mert tőlem Kavicsnak is hívhatják
. -
Fulmi
senior tag
A ket amerikai tornasz csaj, akik egyeniben is indultak kurva jol neztek ki.
Egykoru vagyok veluk, szoval szo sincs pedofiliarol... mindjart megkeresem oket myspace-n 
-
lúzer
veterán
most benne volt
kellett volna valaki aki megszorítja + megengedett határon belüli hátszél = simán szvsz persze
-
concret_hp
addikt
remek jútúbról leszedték, a telesport oldalán meg f*s.

-
Wolverine
félisten
Nem, akkor a 4*100-as váltó van mindig

mefistofeles: már megtették itt Pekingben... Az olaszok ellen elég csúnyán beleszaladtak a késben megint.
-
Wolverine
félisten
Volt egy link #1200 és #1300 között...
Race, Varga Gabriella '82-es születésű az olimpia hivatalos honlapja szerint

-
Wolverine
félisten
Két vereség esetén nem lesz érem... (viszont az amerikaiakat csak megverjük
)szerk: ne kínozzák már szegény Szántó Dávidot, alig bír megszólalni...

-
Fulmi
senior tag
pedig de ha megveri cseh lacika phelpset majd kiporolom az egyetemen a popsijat

-
lúzer
veterán
telesport.hu - jobboldalt videotár
egyébként örmény származású (nem baj az csak nem északi hidegvér)

-
Wolverine
félisten
Indexen van

-
kavicssli
addikt
Jogos csak most melóba vagyok!

-
vagamo
őstag
JA-ja alapember, de sajnos megöregedett! Nem tudom, hogy ennek köszönhető, de tegnap este borzasztóak voltak a kommentárjai az RTL-en! Szegénynek szerintem, tőle teljesen idegen szöveget kelhet felolvasnia /a látása sem a régi szuggerálta a súgót
/ és emiatt olyan élettelennek/erőltetettnek tűnt!
Kár! Pedig nagy szakembernek tartom 
-
Fortissimus
őstag
egyet talaltam csak, azon keresztul nem ment.
probaltam az unlock.hu-n ott se megy...
esetleg tudsz mondani mukodo magyar proxyt? -
Fortissimus
őstag
hogy okositottad meg?
kulfoldrol lehet vhogy nezni a telesport.hu-t?
most van a polomeccs?esetleg vki tud stream-et? nem baj ha nem magyar
-
lúzer
veterán
Shadowfax írta:
Hivatalos weboldal: pekingi idő szerint 10:03-kor startol a 400m férfi vegyes,
(4.03 magyar) -
Drizzt
nagyúr
Jó lenne pár Bme-s arany.
-
shankeesham
tag
Igazatok van, elírtam. Sorry. Természetesen svédek, bár a norvégok elleni sikernek még jobban örültem volna.
-
Ricardo
titán
Nem kicsit gáz. A nők ruháján semmi sincs ami arra utalna hogy magyarok.
-
Dashes
őstag
Hol nézitek? Én nem találtam normális minőségű streamet.
-
Sirpi
senior tag
Melóhelyi 100Mbittel hasít
Amúgy tényleg ötletes, bár az a 2008 fanatikus, harci kiáltásokat eleresztő dobos azért ijesztő (de tényleg nagyon állat volt, ahogy visszaszámoltak). -
Sixkiller6
őstag
úszás: biztos h nem (hacsak phelps és lochte bele nem fullad egyszerer a medencébe, vagy ha fel nem találják gyorsan a IGF-et kimutató tesztet)
vívók: nagyon-nagyon szurkolok nekik, talán beesik egy arany (de a cselgáncsot és birkózást esélyesebbnek tartom)
öttusa: vörös zsuzsa sehol sincs az olimpia óta, balogh gábor szintúgy, horváthból nem nézem ki. szerintem az érem is óriási dolog lenne -
Wolverine
félisten
Az úszás esélytelen; Cseh Phelps és Lochte ellen kevés sajnos, Gyurtában nem tudok bízni, Kovács Emese még nem bizonyította, hogy el tudja viselni a mentális terhelést.
A vívás a napi formától függ mindig... Az öttusa részben lutri (a lovaglás)... -
Vision
veterán
Egyértelmű.
-
Integra
titán
néha?
majd azért figyeld, hogy a magyarok mennyi verést kapnak a többiekhez képest.
szerintem ők egyedül annyit kapnak, mint az összes többi csapat együtt
-
Integra
titán
persze, igazad van, elfelejtettem a szétválást..
szóval montenegró..
mondjuk annyira mindegy, verni kell az összes magyar gyűlölőt a medencében és kész!
a bírókra leszek kíváncsi, hogy mennyire nem fogják látni, ahogy vérezni fognak a magyarok a vízben.. -
Salak
aktív tag
Hogyne, nyílvánvalóan komplikáltabb, de szerintem az elmúlt négy évben, amikor végig kaptuk az ívet a szerbektől, egy pár meccstől eltekintve nem játszottunk rosszabbul, csak vagy elfújták a meccset, vagy pechünk volt, vagy valami apróságon múlt. Ha a tudásunk szerint játszunk, akkor a döntő sztem reális. Amin múlni fog szerintem, az az emberelőnykihasználás lesz. Ha úgy csináljuk, ahogy szoktuk, akkor megint ki fogunk kapni 1 góllal. Ha jobban, akkor bármi lehet

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

/ és emiatt olyan élettelennek/erőltetettnek tűnt!