Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
muzsikpeti
aktív tag
Valaki tud abban segíteni, hogy a samu 77S95C -nek, melyik a gyári fali konzolja?
-
muzsikpeti
aktív tag
Szerintem ez egy igényes Lg távirányító! Kompatibilis a 2022-es és 2023 as összes oled modellel!
-
muzsikpeti
aktív tag
Ha a C3-at nézzük az S90C vel szemben , és most tekintsünk el a kép minőségétől, akkor számomra a kinézete, a szép fém kerettel szebbnek hat mint a samu kicsit átlagosabb kinézete. De ott van a távirányító. Az Lg-é számomra értelmezhetetlenül gagyi, fos recsegős müanyag, csiricsáré színes vacak. Mostani tv-m hez is inkább megvettem a Z sorozathoz tartozó prémium fém lg pm20ga távkapcsot. Szégyen,hogy ugyanezt adják még a G3-hoz is. A samu is müanyag de sokkal letisztultabb, kisebb, desig-osabb. Persze ehhez is azonnal megfogom venni a fémet.
Az S95C más tészta, ott már nagyon nagyon tetszik a vékonysága, falra téve nagyon látványos lesz ahogy rásimul a falra, és óriási előny bármelyik lg vel szemben a one connect box, bárhová elrejted, és nem kell mindig a kábel rengeteget rejtegetned. Szóval csillagos 5-ös a samunak. -
muzsikpeti
aktív tag
Mind a kettő 77"-os méretben voltak kiállítva, nem voltak kalibrálva. kikapcsoltunk mindenféle kép manipuláló kütyüt, és energiatakarékosságot, ami bármiféle belenyúlást is eszközölt volna a kép minőségébe. Filmmaker képmód .
Ahogy Viktor is írja a színek fényereje egyszerűen akkora előny, ami látványos, és erősen a samsung felé billenti a mérleget. -
muzsikpeti
aktív tag
Igen, a c3 kevésbé ricegett, de nincs óriás különbség.
Egymás mellett volt kihelyezve az S90 és S95 is. Mind a kettőn a gyári samu demo futott, szerencsére ugyanabban az időzítésben, így valós időben látod a különbségeket. Érdekes az volt, ha ismered ezt a videót, akkor van benne egy fehér nyúl, és annak szőre valahogy valóságosabb a 95-ösön., Nem tudom, hogy ez csak a fényerőnek tudható e be vagy valami jobb képfeldolgozás eredménye.
-
muzsikpeti
aktív tag
Vettem a fáradtságot és elmentem pár tv élőben megnézni, tesztelni a media markt-ba. Magammal vittem egy Oppo 205 Bluray lejátszót, hogy kimaxoljam a forrást. Gyári Uhd lemezként a Top Gun Maverick-et. Egy külső Hdd -n pedig Bd iso és Remux filmeket.
Amire kíváncsi voltam, Lg C3 ,Samsung S90C és S95C.
Kikapcsoltunk mindenféle képjavítókat, meg az energia takarékos módokat. Az Lg -t Filmmaker és Mozi képmódban, a Samungot Filmmaker és Standard-ban néztük.Ami biztos, hogy a kisebbik Samsungnak is sokkal jobb képe van mint az Lg C3 -nak. Fényerőben látványos, színek telítettsége, és a részletek. A sötét részeken is több részlet jelenik meg. A maverick Dolby Vision, ami érdekes ,hogy ez is sokkal szebb volt a samsungon pedig az csak hdr10-ben jeleníti meg ezt a filmet, be kell látni,hogy a plusz fényerő sokkal többet számít mint a Dvision. Gamini Man, Gran Turismo, filmekbe néztünk még bele, eszméletben mennyivel jobban jeleníti meg az arcok bőrtónusait is a samu. Végül próbára tettem melyik, hogyan tud felkonvertálni 1080p anyagot, Ezt az Oblivionnal tettük próbára. Világosabb, jobb részletek, TC kezén lévő bőr kesztyű sokkal valósághűbb volt, igazi bőr textúra, az lg-n művibb. a nő vörös hajának szálai jobban elkülönültek.
Az S95C még erre is rátud tenni egy lapáttal, még fényesebb , de hogy tud e többet plusz 20% felárat, azt mindenki maga döntse el.
Eddig is 77-es Lg oledet néztem itthon , és valahogy most is a szívem ahhoz húzott volna. De meglátva mit tudnak a Samsungok, egyértelmű, hogy bőven felette vannak a C3 felett. Annak ellenére is, hogy hiányzik a DV.
Persze mondhatnánk ott van a G3 az Lg től ami kompromisszum mentes, de az már 600e ft-tal több 77"-os méretben mint az S95C. Így nyugodtan kijelenthető , best buy vétel most a két samu. Az S90C bőven zseniális, de ha G3 közeli fényerőre van szükség akkor S95C. Én valószínű az utóbbit fogom megvásárolni. -
muzsikpeti
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a 2020-as magic remote távirányítók kompatibilisek a 2021-es Lg tv-kel is?
Mert szeretnék ez a fekete műanyag vacak helyett egy fémet , az előző samu qled tv-mnél hozzászoktam a prémium fémhez. Most pedig jó áron hozzálehet jutni pm20ga távhoz, persze csak akkor venném ha valóban működők is a mostani modellekkel. Köszönöm előre is ha valaki ebbe tudna segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor