Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
duckload
aktív tag
Sziasztok!
Van egy problémám.
Adott egy Lg Oled c1 48" tv.
Megfigyeltem hogy sok játékban illetve alkalmazásban tapasztalható ez a pixelesedés! [kép]
De ez csak a tv appban tapasztalható!
Xbox series s appban ilyen! [kép]
Minden beállítás ugyan az! Ugye gradáció változtathat ezen de mindkettő képen ugyan az a beállítás!Van valakinek ötlete mi miatt van ez?
-
duckload
aktív tag
Hali!
Január eleje óta boldog lg c1 tulaj vagyok.
Nagyon elégedett vagyok vele, szerencsére nálam nincs panel gond! 70%ban játékra használom. De filmekre(netflix, hbogo stb-re) is kiváló.
Amilyen színeket tud, néha leszakad a fejem.
Most witcher 3 megy series s-en.
Holnap jön ps5 kíváncsi vagyok Horizon forbidden west re!
Igazából csak megköszönni szeretném a szakmai segítséget, amit vásárlás előtt kaptam. Ismét igazolást nyert a fórum jófejsége és segítőkészsége!
-
duckload
aktív tag
Oled tv nek árt ha amíg nem használom, áramtalanítom?
-
duckload
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy az oled-nek árt-e ha rásüt a nap? Vagy jobb ha nem?Néha ha nem vagyok otthon nincs elhúzva a sötétítő.
Mennyire baj?
-
duckload
aktív tag
Pénteken jön az LG C1

Egy ősöreg másik lg-t vált majd aminek már feketéje inkább kékeszürke, látszik a háttérvilágítás is szóval ez next gen konzolon szerintem ütni fog na meg 4k hdr vagy dolby vison-ön filmeknél, sorozatoknál.
Az lenne a kérdésem mivel én sík hülye vagyok ehhez, van valami speckó beállítás ami univerzális vagy minden panel más és inkább hallgassak a szememre?
Olvastam sokan írják ezt meg azt állítsd sdr meg hdr nél. Az előre programozott cuccok jók lesznek vagy érdemes mélyebbre mennem? Vagy a legjobb hogy ami tetszik a laikus szememnek, azt hagyjam?
Bocs a hülye kérdésekért de nagyon izgatott vagyok, és félek nem tudom kihozni a maximumot a kis oledből.
-
duckload
aktív tag
Hagyom akkor ezt az oled témát ahogy látom még nem kiforrott. Marad addig 5 éves lg.Pedig c1 nagyon szép volt amit néztem de akkor hagyom! Mert senki nem ajánlja itt annyira. Aszthittem pedig szeretitek. Majd ha már nincs vele baj. Talán c2 -c3.
Köszönöm azért. -
duckload
aktív tag
Sziasztok.
Minél többet olvasok annál jobban bizonytalanítanak el az OLED-től. Most ez fényerő dolog. Sokan írják kalibrálás nélküli nem szép a képe. Sok hibás panel.Beégés.
Nagyon szemezek egy c1-el. Akkor nem is éri meg, inkább ledet kellene venni? Vagy inkább csak az lg vel van baj? Össze vagyok zavarodva mert mindenki azt mondta a legjobb technológia, aztán itt fórumon sokan szídják. Most mi az igazság? Játékra kellene meg 4k filmek sorozatok, netflix, hbo go, youtube stb. Lg c1 -nél van jobb megoldás árban?
-
duckload
aktív tag
Sziasztok!
Januárban-februárban szeretnék egy Lg Oled 48"c11 tv-t venni!
Az lenne a kérdésem hogy várható áremelkedés illetve csökkenés? Vagy érdemes várni valami újdonságra?
Leginkább konzol lenne rákötve meg persze szokásos netflix, hbo go stb... menne!
Kell valamire ügyelni? Típushibák amik gyakran előfordulnak?Sosem volt még oled tvm szóval nem tudom mire kell figyelni! Esetleg hasonló árban(350K) jobb vétel?
Új hozzászólás Aktív témák
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor