Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykó78
tag
válasz
Partizan182
üzenetére
Köszi szépen!
A gyári 2.4 vagy BT1886 gammát megnéztétek, az is felfelé húz?szerk:
Pont képeket szerettem volna kérni
-
Petykó78
tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Ezért írtam, hogy János véleménye érdekelne, mert screenshotokat láttam a neten eleget. Ahogy Partizan182 is írja, panelfüggű a sávosodás. Pont úgy, ahogy plazmáknál a ghost hajlam. Nekem is LG-m van, riogattak is eleget, közben meg talán egyszer láttam ilyet, az sem biztos, hogy az volt.
-
Petykó78
tag
válasz
salapp
üzenetére
Említett kolléga azt is írta, hogy az LG oledek 1 forintot sem érnek. Amit elfogadok, mint vélemény.
Viszont erről a Panasonic EZ950 kipróbálásról megkérdezném János666 fórumtársunkat is.
LG tulajként simán össze tudja vetni a látottakat és úgy érzem szerencsésebb az Ő véleményére hagyatkozni, mint a szeretett családtagokéra.
Amúgy nem flémelés miatt lennék kíváncsi a különbségekre. Az nem titok, hogy a Pana jobb képminőségű oledeket gyárt, mint az LG, csak kérdés, hogy a mögötte lévő árkülönbség indokolt-e. -
Petykó78
tag
Nem okoskodni akarok, de tényleg soha ne fizess senkinek (magánember, cég) előre semmit.
Netem rendeltem Media Markt-tól a tévét, de csak kiszállításkor fizettem a futárnak. Igaz csak kp.-ben tudtam, mert náluk kártyával nem lehet.
Tudnék erősen 18+-os példát is mondani a ne fizess előre örök igazságra, de nem merem leírni
-
Petykó78
tag
válasz
Partizan182
üzenetére
"szarok bele betmen ingébe"

Ez itt eddig a hónap kommentje, csak kár, hogy aki nem ismeri a HDTVtest ide vonatkozó részét, az nem tudja értékelni. -
Petykó78
tag
-
Petykó78
tag
Korrekt válasz

Külön öröm, hogy az elérhető akkori legjobb képminőségű tévékhez képest is ennyivel többet tud nyújtani. Lassan nálam is eljön a váltás ideje. Viszont úgy tűnik megint beszívtam a konzolosdi miatt. Panasonic plazmánál is a drágább típust kellett választanom a jóval kisebb input lag miatt. (GT60 ST60 helyett). Ebből a szempontból úgy tűnik a "B" széria nálam nem opció.
Köszi mégegyszer, használd egészséggel. -
Petykó78
tag
Köszi a rövid ismertetőt.
Az ST50 is kalibrált tv volt és ahhoz képest is annyival pontosabbak a színek? Nekem plazmám van de az idei típusok elgondolkodtattak a váltásról. A korábbi LG modelleknél sötét-közel fekete képtartalomnál tapasztalható világos sávosodás itt már nincs jelen?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor