Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirig
csendes tag
válasz
Petykó78 #710 üzenetére
Szia,
három plazma tv-m volt - az egyik egy Panasonic, még nagyon a sík képernyős tv korszak kezdetén (full HD-t nem is tudott, csak 720p), később egy Pioneer Kuro 5090 és végül a Panasonic 55VTW60 (és persze egy pár LED-es is).
Egyik sem volt képes olyan gyönyörű színeket és mély feketét varázsolni, mint ez az új oled-em !
Semmiféle sávosodást nem vettem észre a kijelzőn és a kinti fórumokon sem olvastam ilyen hibáról. Ami talán érdekes lehet azoknak, akik a "B" modellen gondolkodnak és sokat szeretnek játszani (PC, PS, XBox) a tv-n,
az input lag nagyon magas ezeken az oldeken. A "C","E" és "G" modelleknél kb. 32-35 ms, míg a "B"-n kb. 53-55 ms. Sokan arra gyanakodnak, hogy ez a processzortól van, mivel 3D megjelenítés nincs, sem pár más gimmick ami a többi modellekben van, így az LG egy gyengébb SoC épített be a "B" modellekbe.
Még egy érdekesség - és ezt az LG hivatalosan is megerősítette - az idei modellekbe, a "B"-től a "G"-ig, mind ugyanazon (magas) karakterisztikákkal gyártot kijelzőket (paneleket) építik be tehát, elméletileg, egy "B" és egy jóval drágább "G" modell között, a kép megjelenítésében (a színek, a mély fekete megjelenítése, stb.) nem lehet semmi különbség.
Persze, azt mindnyájan tudjuk, hogy panel és panel között lehet és van is különbség...
Én, a mai napig,a fát kopogtatom, hogy egy ilyen tökéletes panelt fogtam ki, mint ami az én kis "C"-ben van
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (OLED55C47) 140CM OLED 4K SMART PRÉMIUM UJ MODELL!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- SAMSUNG (QE48S90DAE) 122CM 4K SMART OLED 100HZ ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- PHILIPS 55OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- Újszerű LG OLED 65G42LW (2028 Májusig Garis) Gallery Edition
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest