- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Azért linkeltem a fórumokat mert ott kimondottan ezzel foglalkoznak és nagyobb a tapasztalat.
Egyébként KnockOut87 fórumtárs is OLED-hez vett egy Himedia lejátszót, ha megkapta kérdezz rá hogy milyen.
-
Joshi
titán
-
Madwe
nagyúr
Azt nem tudom mennyit adnak mellé, de ez ugye passzív, nem aktív, így nem tizenezer egy szemüveg hozzá, hanem párszáz forint
Hangtól csodát ne várj, nyilván tvkhez képest jobbféle, de normális hangrendszer körberöhögi. Nomeg ilyen kategória mellé elöbbutóbb igazán dukál egy normális erősítő + 5.1
-
daneel_hu
addikt
Nálam van egy ilyen csak 55"-ban.
Jó.
:-)Mit szeretnél róla tudni?
Azért választottam mert van benne 3d, ráadásul flat paneles.
Szóba nem kerülhetett az ívelt képernyő, de ahogy nézem az idei modelleknél az LG sem erölteti.
+ ha nincs hangfalszetted akkor van a tévén soundbar is. Nem egy nagy szám, de nyilván sokkal jobban szól mint egy átlag tévé.
Jó lett volna a 65", de soknak érzem a fél gurigás felárat az 55 colhoz képest.Bármelyik OLED modellt választod, egészségre ártalmas.
Túl sokat fogod nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Synology NAS
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD