Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
T560i
tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Bizony,és elég gáz sztem! Az lg nél ilyet nem tapasztaltam!

-
Gabor970
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
nna most nézhetem meg, mi is az

-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Pontosan melyik rész ez hányadik perc? Otthon megnézem.
A dolby vision sötét a szabvány szerinti képmód, de ezt úgy kell érteni, hogy a szabvány hdr és dolby vision esetében is 5 nit fényerőt add meg környezeti fénynek, tehát sötét szobában kell nézni. Ha nem így nézed akkor veszni fognak a részletek, vagy ott van a dolby vision világos képmód ami ezt hivatott kompenzálni. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Szar az egész alatt mit értesz?
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Eugene Roe
üzenetére
-
törölt tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Hááát, az előzményeket nem olvastam, de ezért érdemes a kendőre nyomni a tisztítószert, és akkor nem folyik le.
-
powerup2
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Van kijelző tisztitó meg mikrószállás kendő mit lehet ezen elbaszni ? Ledurrantotta a tv-t mit értesz ez alatt ?
miből maradtam ki 
-
powerup2
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Ez most komoly kérdés ?
-
blakey
titán
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Sima csapvíz, néhány csepp a mikrószálas törlőre és kész. Egyébként nem kell "taperolni".

Szűrt vizet is használhatsz, na gondolod. -
apszi
őstag
válasz
Eugene Roe
üzenetére

Egyébként ha úgy alakul és szentségtörés gyanánt rávetemedne az ember, hogy időnként FullHd-ban játszogasson is rajta, mennyire vállalható a képe egy magamfajta igénytelen fráternek?
Fűteni mennyire lehet a tv-vel?
-
apszi
őstag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Tv műsor nálam se nagyon van, de ha esetleg beesik egy-egy olyan tartalom, akkor azért nem baj, ha van erre megoldás. Alapvetően 55"-ban gondolkodtam, de kezdem behergelni magam, lassan itt a világvége és még egy f@szántos tévém se volt, így már el-el fantáziálgattam a 65"-on.
Nem tudom a két méret között érzetre mennyire lehet jelentős a különbség. A mérőszalag nem adja vissza a feelinget.
Kérdés, hogy számomra ebben a szegmensben valóba megéri-e az árkülönbséget a 706/806.#77201alaves
Köszönöm a részletes infót, további dilemmába döntöttél.

-
richies
senior tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Azthittem 806 jobb képminőségben
-
ribarszki
őstag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
A Hama helyett sokkal inkább [ezt] Nagyon masszív, stabil. Meg sem moccan a tv súlya alatt. Bátran ki lehet húzni. Végletekig minőségi konzol!
-
powerup2
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Küld vissza ezt nekem két ilyennel is volt dolgom gyári hibás volt az egyik alapból ferde volt a másik meg illesztési gondokkal küzdött .....
-
umek
tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Én is hasonló konzollal tettem fel nemrég egy 65-ös oledet (ha beírod a keresőbe a konzol szót, kicsit kell legörgetni, mert írtam is ezzel kapcsolatban), a többiek által már leírtakon túl annyi tanácsom van csak, hogy mivel a tv tényleg baromi közel van a falhoz, így számolj azzal, hogy az utólagos kábelezgetés egy külön öröm lesz.

Nem tudom, hogy a te TV-den hol vannak a csatlakozók, de az enyémen oldalt és beljebb is van, így nekem pl. a kezem egyáltalán nem ér el a belsőkig, úgyhogy finom női kéz kellett a különböző csatik utólagos bedugásához.
Nálam nem volt lehetőségem arra, hogy a TV felhelyezésekor mindent bedugjak és már csak felkattintsuk a falra, bár valószínű nem is tudtam volna, mert így is majdnem be*zartunk amikor feltettük. Így nem tudom elképzelni, hogy ha még a kábelek is be lettek volna dugva, akkor hogyan tesszük fel. Tehát többemberes mutatvány a felhelyezés. A konzol felfúrása volt a legkellemesebb rész.
És bár írtad a tiplit, hogy már túl vagy rajta, én is a megfelelő faltípushoz választottam brutál fischer tipliket és csavarokat, amik kb egyenként megtartják a tv súlyának többszörösét, plusz a konzol is olyan, hogy többszörös súlyt is röhögve megtart. A csavarok becsavarásánál látszott, hogy atomstabil. Szóval ezt is csak megerősíteni tudom. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Illetve ne sajnáld a pénzt rendes tiplikre, az nagyon fontos

-
ribarszki
őstag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Ha a leíras szerint jó ahhoz a súlyhoz, akkor teljesen jó. Normálisan álljanak a tiplik a falban ez nagyon fontos! A tv kózepe legyen szemmagasságban nem a konzolé. Ezt ki kell mérni. A konzol a tv alsó részéhez csavarpzódik fel. Mérd le.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

miből maradtam ki
Vhiktor