Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris1983107
tag
Szia!
Tudnál mondani akkor valami címet, ami igazán "eye candy" ? Azért is érdekelne, mert én eddig pont az Aquaman-től f****m le a bokám a legjobban otthon az OLED-en. Nekem ennél komolyabb látvány és színvilág még nem jött át filmből. Pedig, nem is lemezről, hanem csak mkv-ból néztem. (Bár úgy tudom, hogy a bitrate-en nem változtatnak amikor remux-olják?!) Sőt, nem vettem észre azt sem, hogy ez csak "upscale"
Mit lenne érdemes megnézni akkor ami igazán adja?
-
Pro Koryak
addikt
Ez nem így van, szerintem.
Ha nem volt sehol feltüntetve, hogy "az akció vagy a készlet erejéig", akkor szerintem átba..ták őket.
Amíg tart az akció, nem módosíthatja az árát + van valami olyasmi is, hogy 24óra=1 napon belül sem változtathatja meg az árat.
Az MM akciója 04.07-ig tart.Pont a múltkori emag = átverős akciónál volt téma. Ott is még aznap változott vissza a B8 akciós ára a teljes árra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest