Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
A minap írta valaki, hogy a samsung oledjében panelt cseréltek garanciában, tehát elképzelhető, hogy a samsung tényleg máshogy áll hozzá, mint a qled-ek esetén.
Egyébként saját keserű tapasztalat és a samsung lcd topik beírások alapján a samsung ügyfélszolgálat akkor se lehetne rosszab, ha szándékosan szívtani akarnák a vevőket. Szerintem már nem is fogyasztóvédelmi, hanem büntetőjogi kategóriába csúsznak egyes esetek. Nekem is már rendőrségi feljelentéssel kellet fenyegetőznöm velük szemben.
-
alaves
addikt
Az LG OLED szervizelése példás (pl. 1 pixelhiba, az OLED technikával járó jelenségek /tinting, vertical banding/ esetén is cserélnek kijelzőt, ha a vásárló nem tud vele megbarátkozni). Tipikus OLED kijelző gyártási hibák esetén gyári garanciaidőn túl is megoldják a problémát térítésmentesen méltányossági alapon (de ez már speciális, esetfüggő). Pl. gyári hibás tápegységek több évre visszamenőleg, csoportos pixelelhalás a kijelző szélén.
A Samsung OLED szervizelése kapcsán kevesen írtak a fórumra, de azokból az szűrhető le, hogy talán ők is másképpen állnak hozzá, mint a QLED-ekhez. Feltételezhetően a prémium monitorokkal (pl. 0 pixelhiba kritérium) egy szinten kezelik a problémákat.
3 év gyári garancia jár minden gyártó kijelzőjére, ha és amennyiben nem jelzik külön (pl. 5 év LG G-széria). A cég vásárlás kapcsán az LG. ügyf.szolg biztosan tud választ adni, Samsung-ot nem tudom. -
Chaser
legenda
48 c1-et javaslom, talpa is van, extraként sokkal olcsóbb
gondolom nem két méterről használod majd monitornak
55" 4k kb 82 ppi, 48" 4k kb 92 ppi
én anno az 55 b8-nál forzánál láttam a pixeleket kb 1m-ről
na a 48-asnál nem látom ( :
monitornak is használom, nagyon jó - és nagyon jól lehet "skálázni" natívan, pl 32"@1440p, 24"@ fhd - doomot 32" módban toltam úgy nem fordultam le a székről és fergeteges mennyire jó úgy "fps" távolságból is -
fényerő meg akár filmezni akár játszani bőségesen sok is, nappali fénynél sincs gond vele
persze te tudod -
DarkByte
addikt
Ezt én is kutattam, most meg nem mondom hol találtam rá a megfejtést.
De elvileg semmi, a 3 és a 9 valami LG-s kód arra hogy hol értékesítik. Régió vagy akár áruházlánc is lehet.
Az L azt jelenti hogy DVB tuner-ek vannak benne (EU területre szánt).
Az A végűnek sötét szürke lába van, a B-nek pedig ezüst.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vhiktor