- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GTVili
tag
válasz
likeaRAINBOW #54804 üzenetére
Én wifi-n vagyok a C9-el.... igaz,hogy csak 2m-re van a router....de 2-300mbps körüli értékeket mérek.
-
Impulsivex
tag
válasz
likeaRAINBOW #54804 üzenetére
Helló!
Automatán jó, viszont az 5GHZ -et csak akkor ajánlott ha közelbe van a router, mert sokkal kisseb a hatótávolsága mint a 2.4 GHZ-nek. 5GHZ is függ hogy milyen routerről megy a megosztás illetve, hogy az otthoni internetsebességed milyen. 1000Megabites DIGIt egy komolyabb 20-25 ezres routerrel tudod 5 Ghz-en kihasznalni. Ha lehetséges, és van rá módod én szerintem LAN kábellel használd. (Stabilabb és szerintem a 100 megabit is bőven elég 4k tartalmak lejatszasahoz. Mondjuk nem értem miért nem raktak bele gigabites portot 400 ezerért
)
-
válasz
likeaRAINBOW #54295 üzenetére
Én
Nekem ettől "valósabb"amit látok, nem a 23fps-től.
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
likeaRAINBOW #54295 üzenetére
Ezt (TM)a Pana gz950 oleden intelligent frame creation néven működik és bevallom , hogy használom ( nem csak én ), igaz minimálisan : 0-10-ig / 3 csúszka kétszer.( Elmosódás csökkentése, film lágysága.) Szerintem kell ennyi , a" fekete keret beillesztése" nekem nem jön be. De hát ízlések és.....
-
wallace 234
őstag
válasz
likeaRAINBOW #54192 üzenetére
Ha sokáig nézi az ember az oled tvt, és utána lát egy gyengébbet, rögtön ki szúrja. Igen nálam is jobb lett volna, egymás mellett de így is szembe tűnt, hogy ez jobb. Akár milyen hihetetlen is!
-
wallace 234
őstag
válasz
likeaRAINBOW #54192 üzenetére
Ahogy fentebb is írtam kár, hogy nem tettem egymás mellé a 2 tvt. Így valóban azt lehet írni amit. De amiket fel tettem képeket, magukba is mutatják, hogy milyen a fekete. Lehet persze rá fogni, hogy lehet a fényképezővel is csalni.
-
Archttila
veterán
válasz
likeaRAINBOW #53992 üzenetére
A Plex DTS-bol AC3-at transkodol.
-
válasz
Ez azoknak probléma főleg, akik torrent kölcsönzőből vesznek és kimondottan DTS-re utaznak... "normál" napi használatban semmi jelentősége.
Streamingben zéró DTS van, blu-rayről meg ugyis a külső player gondoskodik.
-
krx21
nagyúr
válasz
Nekem semennyire mert E9-em van...
-
krx21
nagyúr
válasz
likeaRAINBOW #53988 üzenetére
Az oled megeszi reggelire a XE8505-t. Biztos nem bánod meg. Amúgy XE8505 nekem is volt...
-
krx21
nagyúr
válasz
likeaRAINBOW #53981 üzenetére
“Mennyire alkalmas HDR-re az OLED?”
A legjobb technológia jelenleg a HDR-re. (tökéletes kontraszt és fekete) Hacsak nem nappali fényviszonyok között szeretnél 1000nit feletti fényerőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Facebook és Messenger
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Filmvilág
- 3D nyomtatás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged