Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
Jakesz #39848 üzenetére
-csak HDMI 2.0 van (USB 3.0 van, de az meg nem nagyon kell);
-agresszív ABL (B7-nél nem nagyobb, C9-hez képes nem tudom);
-agresszív pixel eltolás (nem kikapcsolható, viszont monitor képüzemmódban nem kapcsol be);
-nincs logó védelem;
-kevésbé hangolható de-judder (perfect natural motion);
-erősebb de-blur (perfect clear motion), maximum állásnál ~2-es de-judder érzés előállítható;
-a P5 processzor képvezérlése elég egyedi (van vakteszt ahol a nagytesó 934-es minden márkát megelőzött az OLED-ek között). Nem tudom ez hogy lehet, de egyet észre vettem, a kontraszt maximalizálva van, akárhogy állítom a video contrast-ot, illetve bármilyen más képi opciót. Valójában csak akkor csökken a kontraszt, ha a brightnesst csökkentem optimális alá, de akkor ugye már eltűnnének részletek.290eFt-ért ajándék!
-
simii
tag
válasz
Jakesz #39848 üzenetére
Írtam egy hosszabb beszámolót itt az Androidos verziójáról.
[65OLED804]
Egyébként ez ugyanaz mint a 754, annyi különbséggel, hogy a 754-ben 2018-as LG OLED panel van, a 804-ben 2019-es, illetve nem Android platform, hanem a Philips saját Saphi OS-e [link]
De ez gyakorlatilag csak a Google szolgáltatások hiányával jár, pl nincs magyarul is értő Google Assistant hangvezérlés. Egyébként ugyanúgy vannak appok, pl netflix stb, csak nem Play áruházból..A legnagyobb különbség a C9-hez hogy ebben csak HDMI 2.0 van, a LG-ben pedig HDMI 2.1, ha új generációs konzolt veszel majd, akkor érdekes ez a kérdés.
Persze a lag az LG-ben sokkal jobb (kisebb), ha játék a fontos, c9-et vedd.Amugy ez bombajó ár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Marvel Snap
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest