- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Nandish #26219 üzenetére
Úgy néz ki, hogy hozza, amit ígért, de ez lényegében szinte csak a HDMI 2.1 (illetve az ebből következő funkciók és formátumok), amit viszont ma még úgysem tudunk rajta használni (még jósolni is nehéz, hogy lesz-e idén VGA hozzá).
Az új kalibrálási funkciókat még nem láttuk, hogy pontosan mit is tudnak, de az legtöbbeket úgysem érdekli és semmi nagyot nem ígértek, csak apró hiányosságokat pótolnak, amik kiütköztek tavaly (ha egyáltalán tényleg jók valamire az új funkciók, mert látatlanan passz).
Kicsit hiányolom, hogy látszólag mégsem 240Hz-en jár a panel, vagy legalább is "nem látszik meg", mert továbbra is fix 60+60 arányú a BFI (nincs több fokozata, hogy 1/4, 2/4, 3/4 arányú is lehessen a fekete/aktív idő, illetve azt írják, hogy van ilyenkor 2:3 judder 24Hz-ből, szóval ugyan az, mint tavaly). Mondjuk volt erről pletyka, hogy feláldozzák a 240Hz-et a "macro block" oltárán (lehet, hogy mégis 240Hz-es már a vezérlése, csak nem eteti a processzor 120-tól többel soha, hogy ne jöjjön elő ez a jelenség).
Még arra vagyok kíváncsi, hogy esetleg javult-e a PC mód precizitása, de tippre nem (ez teljesen egyforma már évek óta, és idén még papíron sem nevezték el új generációsnak az Alpha procit).
-
válasz
Nandish #26252 üzenetére
Vegyél oled tv-t. Ne márkát! Olvass utána az adott kiszemelt típusnak. Ja, és ne a olcsóság legyen az elsődleges szempont. Egy tv-t nem hónapokra vesz bárki, főleg ilyen áron.
Nálam azok a típusok, ahol problémákat olvastam, sokat, sokszor, azok a típusok kiestek. Hiába "jobb" (ez is nézőpont kérdése) pl az oprendszer. A Sonynál pl visszatartott a rezgő panel, ami ugye a hangot szolgáltatja. Acustic Panel, ha jól emlékszem. Nekem egy olyan vékonyka panel, mint egy oled, ne rezegjen. Hibaforrásként tekintettem rá és mivel a Sony csak ilyen tv-ket forgalmaz, nem volt megfelelő típus, amiben bíztam volna.
Nem vagyok én sem helikopter, a Pana is elromolhat, már Murphy is meg mondta, de minimalizálni szerettem volna a meghibásodási lehetőséget. Eddig bejött. -
törölt tag
válasz
Nandish #26219 üzenetére
Kíváncsi voltam rá, de nem hozta a várakozásaimat, mert a 2160p@120 nem ment HDMI 2.0-s forrásról, illetve a számítógép sztereó eszközként ismerte fel. Az eARC tetszene, de várom a felhasználók visszajelzéseit, hogy a gyakorlatban is működik-e.
Forrásoldalról még a VRR támogatás is hiányos sajna.
Egyébként meg egy fasza tévének látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE48S90DAE) 122CM 4K SMART OLED 100HZ ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S95CAT)140CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE77S95DAT) 195CM 4K 144HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90C 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Újszerű LG OLED 65G42LW (2028.05.13-ig Garis) Gallery Edition
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest