Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mrThomi
addikt
válasz
Zoli1222
üzenetére
Nem magyarban élek bocsi. Itt luxemburgban az auchan most ünnepli a 25 szülinapját, nem tudom otthon is e ?! 999€-ért adják a 55c1-et ami forintba most nem tudom mennyi, de itt ez jó vételnel számít szerintem( itt nalunk Pár hónapja a b1 volt egy nagy akció keretein belül 999, de az annyira nem jött át.) Németben saturnba 1400€ az 55c1 modell, az otthoni magyar árakat nem ismerem.
Az uj sony-k, philipsek vagy az uj evo paneles lg-k nagyon igeretesek, biztos jobb a paneljuk is, de 1500€ nem nagyon szanok tv-re.Igazabol mindegy is, mit tartogat az uj firmware ?
-
AssAssynn
addikt
válasz
Zoli1222
üzenetére
Ilyen távolságban használok fekve egy 55" IPS LG-t Xbox-ozáshoz. Ha nem túl aprók a betűk a játékban, akkor teljesen jó. Filmhez meg pláne, mivel ott 5 centinyire mutatják a szereplők arcát. Ettől függetlenül nem lenne baj, ha nagyobb lenne, csak nekem már nem fért el nagyobb.
-
Sza_Sa
senior tag
-
FLx
addikt
válasz
Zoli1222
üzenetére
Maga az OLED nem garancia a tokeletessegre, aztan, hogy a gyartonal milyen a quality control az ugye mas kerdes. Nyilvan csinalhatnak, hogy csak szinte tokeletes paneleket adnak el, de az nagyon nem erne meg nekik, akkora lenne a selejtarany.
S@c@: Aha, elvileg nullasnak kene lennie.
-
FLx
addikt
válasz
Zoli1222
üzenetére
En 3 meterrol neztem eddig egy 47-es regi IPS paneles LG-t, nyilvan kicsi volt. Tegnap jott meg az 55 colos C1, ez eggyel jobb, de ilyen tavolsagra mindenkeppen 65 colos lenne az optimalis, ha latni is akarod a 4k-t. Viszont nekem nem nagyon fer el, szoval egyelore marad ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor