Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mrThomi
addikt
válasz
Zoli1222
üzenetére
Nem magyarban élek bocsi. Itt luxemburgban az auchan most ünnepli a 25 szülinapját, nem tudom otthon is e ?! 999€-ért adják a 55c1-et ami forintba most nem tudom mennyi, de itt ez jó vételnel számít szerintem( itt nalunk Pár hónapja a b1 volt egy nagy akció keretein belül 999, de az annyira nem jött át.) Németben saturnba 1400€ az 55c1 modell, az otthoni magyar árakat nem ismerem.
Az uj sony-k, philipsek vagy az uj evo paneles lg-k nagyon igeretesek, biztos jobb a paneljuk is, de 1500€ nem nagyon szanok tv-re.Igazabol mindegy is, mit tartogat az uj firmware ?
-
AssAssynn
addikt
válasz
Zoli1222
üzenetére
Ilyen távolságban használok fekve egy 55" IPS LG-t Xbox-ozáshoz. Ha nem túl aprók a betűk a játékban, akkor teljesen jó. Filmhez meg pláne, mivel ott 5 centinyire mutatják a szereplők arcát. Ettől függetlenül nem lenne baj, ha nagyobb lenne, csak nekem már nem fért el nagyobb.
-
Sza_Sa
senior tag
-
FLx
addikt
válasz
Zoli1222
üzenetére
Maga az OLED nem garancia a tokeletessegre, aztan, hogy a gyartonal milyen a quality control az ugye mas kerdes. Nyilvan csinalhatnak, hogy csak szinte tokeletes paneleket adnak el, de az nagyon nem erne meg nekik, akkora lenne a selejtarany.
S@c@: Aha, elvileg nullasnak kene lennie.
-
FLx
addikt
válasz
Zoli1222
üzenetére
En 3 meterrol neztem eddig egy 47-es regi IPS paneles LG-t, nyilvan kicsi volt. Tegnap jott meg az 55 colos C1, ez eggyel jobb, de ilyen tavolsagra mindenkeppen 65 colos lenne az optimalis, ha latni is akarod a 4k-t. Viszont nekem nem nagyon fer el, szoval egyelore marad ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- LG (OLED65C54LA) 165CM 4K 144HZ SMART OLED TV ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG OLED77G58LW 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában 4 év garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor