Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Latency
üzenetére
"A csatornák sorrendjét úgy tudod módosítani, hogy csinálsz egy kedvencek listát. Azon belül már tiéd a lehetőség, hogy átrendezd."
"Az expert menüben van export, kiváncsi vagyok, hogy kiexportálva usb-re, majd szerkesztve és visszatöltve megy e."
Nos jelentem, hogy ez a második módszer remekül működik. Érdemes kikapcsolni az automatikus hangolás stand by módban, mert az mindig felülírná a csatorna sorrendet.
A broadcasting menüben, expert settings, Transfer Channel List menüben lehet exportálni, illetve vissza importálni is a rádugott usb kulcsra.
Ezzel a programmal lehet módosítani, csak ajánlani tudom, sokkal gyorsabb a kedvencek rendezése is mint tv-n.Ezzel tulajdonképpen minden "problémám" megoldva. (dlna, csatorna számozás és sorrend, usb felvétel). Ezek után már bátran ajánlom az S90D Samsungot.
-
bacus
őstag
válasz
Latency
üzenetére
Igen, ez segített, átírtam, de valószínű nem okéztam le, mert benne maradt az eredeti ", kivettem, nyomkodtam, egyszer csak megjelent!
A kedvencek menüben a sorrend az ok, de én nem erről beszélek, mert ez működik, mikor a ch+ vagy ch- gombokkal lépdelsz. De nincs pl 1-es csatorna (ez lenne az M1), de törölte is a tv, mikor a kettes helyre betette az M1 HD-t.
Én át szeretném rakni a csatornákat (az első tizet legalább) hogy a megszokott 1-9 gombokon a kedvenc csatornák legyenek. Én lennék az egyedüli, aki ilyet csinál? Nálam már sok sok éve 4. tv2 HD, 5 a super tv2 hd, 6 cool tv hd, stb. egy gombnyomással ment.
A gyerekeim nem azt kérdezték mit néztek, hanem hogy az ötös csatin van??Az expert menüben van export, kiváncsi vagyok, hogy kiexportálva usb-re, majd szerkesztve és visszatöltve megy e. Nem értem ezt miért tiltották
-
bacus
őstag
válasz
Latency
üzenetére
a tv neve oled65 a nas ds118 egyikben sincs speciális karakter. Nem az a baj, hogy szkenneli a hálózatot és nem találja, hanem nincs ilyen opció.
A régi samu távirányítón a source gomb megnyomásakor tv, hdmi, camera experience van, mikor kamera még nincs rádugva (és nem is lesz
), az új távirányítón még nem tudom melyik gyors gomb.., de mintha már ott is sikerült volna behoznom.Nagyon faja képe van a tévének, de nem gondoltam volna, hogy már az első nap szoftveres falak jönnek szembe.

Nincs opció sorba rendezésre, illetve áthelyezésre, a 140 csatorna 2..260 közötti számokat vett fel, jó, hogy az elején csak a hd-k vannak, pl sima m1 nincs csak m1 hd, stb, de hogy nem tudok gyorsan ráváltani a kedvenc csatornámra, ami eddig 1 számjegyű volt..
Az alvó módban kikapcsoltam az újrahangolást, azt hittem azért nem megy, de nem... -
bacus
őstag
válasz
Latency
üzenetére
Köszönöm, megnézem majd.
DLNA lejátszást sem találom, mármint, hogy a hálózaton elérhető NAS-ról tudjak filmet lejátszani. Ez is valami applikációból megy?
Vezetékes netet adtam a tévének, nem wifit. A miracast-os kivetítást kipróbáltam, az működik. Kodi-t lehet rá telepíteni? (most nézi a feleségem, nem tudom nyomkodni.)
-
matex
aktív tag
-
Ébri
senior tag
válasz
Latency
üzenetére
Köszi, igen, először félig átlátszó világoskékre állítottam, de a fehér egyértelműen jobb. Amazonon ugyanez a beállítás jóval vakítóbb, de ott sincs igazán jó szín, nem tudom szürke miért nincs. (Nem értem, miért alapbeállítás a maximum fehér kezelőfelület is, sötétebb résznél pl. amazonon a magyar hang keresésekor alig bírom olvasni a szöveget, annyira vakító. De az rövid idő legalább.)
-
Vismajor01
addikt
válasz
Latency
üzenetére
Sajnos ez nem így van, pont tegnap nálam is egy 4 részes jutyub videót néztünk, ahol a harmadik rész dogshit minőségben indult el, előtte meg jó volt 1080p. Átállítottam 1080pre és onnantól jó volt, de valamiért 360pben indult el. Az a helyzet h nem hiszem h ez TV gond, mert gépen is elő szokott fordulni és valóban elég idegesítő. Csomószor nézem a videót 1080pn mert elég jó a kép, és full random jut eszembe megnézni és van bizony 4K is... Csomószor nem a legjobb felbontásra rakja és nem tudom miért :/
-
bacus
őstag
válasz
Latency
üzenetére
Köszönöm, ez végül is akkor jó lehet. Hogy tudok bemenni majd a szerviz menübe? Vagy minden tv-n más? Ez pl kihatással van a garanciára?
MalFroy: Hát részlet fizetésnél akár a 700e forint körüli összeget is meg tudtam már emészteni.
A 10 év gondtalanságot úgy értem, hogy nem akarok 2 évente tévét venni. Az előző samsung 2011-es ha jól emlékszem, persze már nem megy rajta semmi yt, lassú, de a képe még mindig rendben van, nem úgy a mostaninak
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), az új távirányítón még nem tudom melyik gyors gomb.., de mintha már ott is sikerült volna behoznom.
Vhiktor