Hirdetés
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Őskoczka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- bambano: A sor végén
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kb 10 év gondtalanság (legalábbis ennek az igérete) lenne az igény
Saját esetem lapos tévés vonalon, régebben már leírtam:
Első tévém egy közép kategóriás Samsung IPS volt, garancia idő alatt 2x cseréltek benne képernyőt. Akinek eladtam azóta használja.
Vettem LG oled-et (55EG910V), 4 év gari volt rá, 4 éves és 1 hónapos korában 1 mp alatt tönkrement, javítás egy új tévé árába került volna.
Harmadik is LG (55BX) bő két éves korában találtam 30-40 döglött pixelt, kicserélték a képernyőt. Az új kijelzőnek nagyon durva két oldali szél sötétedése volt, sötét jeleneteknél konkrétan nem is világított, + megismerkedtem a banding, poszterizáció jelenséggel nagyon durva mértékben. Újra képernyőt cseréltek, a szélek sötétedése megoldódott, a banding, poszterizáció jelenség sokat javult, de időnkként látható.
Negyedik egy is LG (42C2), ezt PC monitornak használom, a banding, poszterizáció itt is látható néha kis mértékben, ha film megy rajta, PC monitorként nem találkoztam még vele.
Ötödik is LG (55C3), a banding, poszterizáció itt is jelen van, sajnos többször látom mint szeretném. Itt a fórumtársak javasolták, hogy ne 5-15GB-os tömörített filmeket nézzek, hanem nagyobb fájlokat, de az a tapasztalatom pár hónap elteltével, hogy ennek semmi köze ahhoz, hogy van vagy nincs képhiba. Van, hogy a 6GB-os 720p film végig hibátlan, utána a 50GB-os UHD-REMUX-trueHD-DolbyVision meg a franc tudja mi van még odaírva, és többször-sokszor látom a képhibát. -
ricsip
addikt
2 tuner-t LG-ből nem fogsz idehaza találni, mert a magyar piacra azt mondják nem kell ilyen. Külföldi változatok közül lehet h. létezik olyan modellkód, ami 2 tuneres. De megér ennyi extra kínlódást külföldi változatot behozatni, aztán a garanciát érvényesíteni ha épp meghibásodik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
elektronika,bármikor elszállhat bennük valami.szerintem nem az oled erre a legalkalmasabb.
Vhiktor