Hirdetés
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
still2
tag
válasz
Sasi001 #84704 üzenetére
Mióta LG OLED tv-t vettem, olvasom ezt a fórumot. Egyrészt hasznos információkat osztanak meg segítőkész emberek illetve aki segítséget vagy tanácsot kér az meg is kapja. Másrészt szubjektív dolgokról folynak szinte vérre menő és értelmetlen viták.
Én egy átlag felhasználó vagyok és a második LG OLED TV-met használom elégedetten.
Véleményem szerint a vásárlók 95%-ka ezen kategóriába sorolható, akik leülnek a tv elé és élvezik az LCD utáni képminőséget. Nem nézik oldalról nem nézik felülről csak szemből és nem keresik nagyítóval a hibákat hanem elmerülnek a minőségi váltás utáni képmegjelenítésben.
Továbbá szerintem az sem elhanyagolható tényező hogy az LG mióta gyárt OLED tv-t és hány darabot adott el és hogy viszonyul ezekhez a számokhoz a Samsung gyártása. Nagyobb darabszámban nagyobb a hibalehetőség. Én most most egy átlag felhasználó által észrevehető hibára gondoltam.
Viszont ha van hiba akkor az LG szervíz ott van vásárló háta mögött és segít, ami a mai világban üdítő jelenség és nagyon hasznos az átlag vásárló számára.
Ezeket csak azért írtam le ha valaki OLED tv-t szeretni venni ne csak az 5% folyamatosan ütköztetett véleményére hagyatkozzon.
Továbbá alaptalan tartom ezt a kijelentést " tény, hogy az Lg a panel cserékről szól". Ez volt a másik oka az előző mondatoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Jövedelem
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Tesla topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Dell Latitude 3580 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest