Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• still2

tag

válasz Sasi001 #84704 üzenetére

Mióta LG OLED tv-t vettem, olvasom ezt a fórumot. Egyrészt hasznos információkat osztanak meg segítőkész emberek illetve aki segítséget vagy tanácsot kér az meg is kapja. Másrészt szubjektív dolgokról folynak szinte vérre menő és értelmetlen viták.
    Én egy átlag felhasználó vagyok és a második LG OLED TV-met használom elégedetten.
    Véleményem szerint a vásárlók 95%-ka ezen kategóriába sorolható, akik leülnek a tv elé és élvezik az LCD utáni képminőséget. Nem nézik oldalról nem nézik felülről csak szemből és nem keresik nagyítóval a hibákat hanem elmerülnek a minőségi váltás utáni képmegjelenítésben.
    Továbbá szerintem az sem elhanyagolható tényező hogy az LG mióta gyárt OLED tv-t és hány darabot adott el és hogy viszonyul ezekhez a számokhoz a Samsung gyártása. Nagyobb darabszámban nagyobb a hibalehetőség. Én most most egy átlag felhasználó által észrevehető hibára gondoltam.
    Viszont ha van hiba akkor az LG szervíz ott van vásárló háta mögött és segít, ami a mai világban üdítő jelenség és nagyon hasznos az átlag vásárló számára.
    Ezeket csak azért írtam le ha valaki OLED tv-t szeretni venni ne csak az 5% folyamatosan ütköztetett véleményére hagyatkozzon.
    Továbbá alaptalan tartom ezt a kijelentést " tény, hogy az Lg a panel cserékről szól". Ez volt a másik oka az előző mondatoknak.

Új hozzászólás Aktív témák