- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
addikt
válasz
still2 #84709 üzenetére
3db LG Oled van otthon, éppen most akarjuk az egyiket nagyobbra cserélni, a panelek tökéletesek, a látvány mind filmnézéskor, mind játék során (PC, XBox, PS) lenyűgöző, a szervizt sosem láttuk…
Mit árul ez el a márkáról és a technológiáról? Pont semmit, mert túl alacsony merítési keret ahhoz, hogy messzemenő következtetésre jussunk. Minthogy ugyanúgy alacsony a keret a teljes gyártásra nézve a fórumlakók összes készülékét vizsgálva.
Úgyhogy teljesen igazad van, ebből nem lehet kiindulni, és valószínűleg az eltartott kisujjú tv-esztéták kivételével szinte bármelyik 2022 után gyártott Oled készülék örömöt fog okozni.
-
Sasi001
senior tag
válasz
still2 #84709 üzenetére
Nálam a panel hibái szemből voltak láthatóak mindhárom panel esetében. Kezd el olvasni a topikot a C1 megjelenésétől. Bizony a nagy része a panel cserélgetésről és panel lottóról szól. Leírtam ha jó lett volna a mai napig nézném, de háromból három nem véletlen. Nem én vagyok az egyedüli ezen a téren ha vissza olvasol. Egy év küszködés után megváltozna a véleményed. De mindenki azt vesz ami neki szimpatikus, legfeljebb ha gondja akad majd megoldja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest