Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Néztetek már ilyet? Volt valami will smith film aminek volt 48 vagy 60 fps verziója, meg a hobbit-ból is volt 48FPS HFR.
Nekem mindegyik úgy nézett ki, mintha hozé ármándót nézném a csigatv-n. Full szappanopera effekt, mintha maxra tolnám a true motiont csak artifaktok nélkül. Szerintem elvesztette a film feeling nagy részét, és nézhetetlen volt mindkettő. 24fps filmekhez forever.
Plusz a CGI is sokkal jobban belesimul a filmbe 24 fps-el, 1/48 seces motion blurrel.#83319Skylukos
Azért mert a játék az nem "valódi", nem fényképezett mint egy film. És ott úgy jó az érzés, az darabosan kellemetlen. É is játszom, és ha tehetem 120 fps-ben. De a film az 24 fps-ben jó. Ami nem abban van, akár cska 30 fps, olyan érzés, mintha a telóval vettem volna fel. Nem filmszerű.Pontoítok: miattam jöhet mindenből a 48 fps hfr, amig lesz neki 24fps verziója. Csak emiatt a 180 fokos zár miatt 24 fps-ben már 1/96 sec lenne, és kevesebb lenne a motion blur, az sem tesz jót a képnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest