Hirdetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
Vhiktor #83317 üzenetére
Néztetek már ilyet? Volt valami will smith film aminek volt 48 vagy 60 fps verziója, meg a hobbit-ból is volt 48FPS HFR.
Nekem mindegyik úgy nézett ki, mintha hozé ármándót nézném a csigatv-n. Full szappanopera effekt, mintha maxra tolnám a true motiont csak artifaktok nélkül. Szerintem elvesztette a film feeling nagy részét, és nézhetetlen volt mindkettő. 24fps filmekhez forever.
Plusz a CGI is sokkal jobban belesimul a filmbe 24 fps-el, 1/48 seces motion blurrel.#83319Skylukos
Azért mert a játék az nem "valódi", nem fényképezett mint egy film. És ott úgy jó az érzés, az darabosan kellemetlen. É is játszom, és ha tehetem 120 fps-ben. De a film az 24 fps-ben jó. Ami nem abban van, akár cska 30 fps, olyan érzés, mintha a telóval vettem volna fel. Nem filmszerű.Pontoítok: miattam jöhet mindenből a 48 fps hfr, amig lesz neki 24fps verziója. Csak emiatt a 180 fokos zár miatt 24 fps-ben már 1/96 sec lenne, és kevesebb lenne a motion blur, az sem tesz jót a képnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest