Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
dgyuri0123 #82816 üzenetére
Felhívtam az előbb a Panasonic magyarországi képviseletet és a hölgy teljesen el volt képedve. Kérdezte, hol olvastam ezt, mert ez így már rájuk nézve, szinte rágalmazás.
Azt mondtam, hogy már nem emlékszem rá valamelyik fórumban, de mindenképpen rá akartam kérdezni, hogy mi a garanciálisügyintézés menete, mert több Panasonic termékem is van, bár eddig soha nem volt gondom, de aggasztó számomra, amit olvastam.Amikor bediktáltam neki a két Lz2000 tévém szeria számát, kimondottan VIP ügyfélként tekintett rám. Megkérdezte, hogy megvagyok elégedve a tévékkel, segíthet-e bármiben és ekkora tévéket csak akkor szállítanak el, ha nem lehet helyben megoldani, mert kellenek műszerek, professzionális műszerek, speciális szerszámok, illetve több szerelő kell hozzá, vagy a tulaj nem engedi etc. De előtte...
Kiküldenek egy képviselőt/szerelőt, aki megállapítja a hibát. Ha a hiba valós és lakásban elvégezhető a javítás, akkor nem szállítják el a tv-t, de olyan nem létezik, hogy valamire ne figyelnének, vagy vigyáznának főleg ilyen kiemelt termékeknél.
Lehet, hogy valamikor volt ilyen tapasztalatod, de talán jobb lenne, ha töröltetnéd a hozzászólásod, ami 2023-ban nem így működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest