Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vhiktor #82774 üzenetére
Hol találkoztál ugyan annyi panelhibás Sony és Philips készülékkel ha megkérdezhetem? Ezek szerint ( szerinted)10 darab Sonyból és Philipsből ugyan annyi a hibás( tinting/ banding) panel mint LG ből...
Amit írtál a tv gyártásnál biztos nem igaz és ezt személyes tapasztalatból tudom, le írtam már itt : [link]
10 évig voltam gépésztechnikus a Philips fehérvári bedolgozó gyárában, Sharp is Loewe is itt készült. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Vhiktor #82774 üzenetére
Szerintem is így lehet, sőt igazából biztosan így is van, mert amíg az LG elad 100 oledet, addig az összes többi gyártó feleannyit sem. Nagy számok törvénye alapján LG-nél 10x annyi lesz a panasz, mint pl. Panánál.
Mostanában, mivel új oledet (TV-t) akartam venni, megint elkezdtem bújni a netet, hibák után kutatva és azt tapasztaltam, hogy nem kevés LG-n kívüli gyártónak vannak panel problémái. És nem csak a régi modelleknél, hanem az egészen közeli múltból is szép számmal bukkant fel Sony, Pana, Philips, amik egyébként (általában) jóval drágábbak, mint az LG.
Minap linkeltem egy GZ2000-et, aminek a kijelzője katasztrófálisan ronda volt, és az is egy 2020-as (drága) modell. De hozhatnék még 100 példát, ami nem LG volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest