Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
Nem ugyanannyi darabbal hanem az arányok voltak kb. ugyanazok.
Az hogy mi hibás más kérdés, én a "hibát" a tintingre és vertical bandingre, pixel hibára értettem.Jártam egy ügyfélnél ahol LG CX és Sony A90J volt, amíg nem voltam ott azt hitte az A90J hibátlan, mire eljöttem már azon is felfedezett legalább ugyanannyi pixelhibát mint az LG-n, valamint tintinget és bandinget miután megmutattam.
Én nem tudom, hogy jobb vagy rosszabb panelt kapnak-e más márkák és nem is tudom bizonyítani, illetve nem is érdekel.
Amelyikkel baj van, márkától függetlenül vissza kell küldeni.
De azt többször is tapasztaltam már, hogy a márkahűség sokszor szemellemzővel jár együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asztalos klub
- Witcher topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OpenWRT topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Projektor topic
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest