Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lincoln76
aktív tag
válasz
lala666 #82600 üzenetére
Már kívülről tudom-fújom, hogy kell ennek kinéznie... Lehet, hogy a telefonod sokat csal, de ha nem, akkor itt egyértelműen látható, hogy nincs jól beállítva ez a tv, illetve nem lehet jól beállítani. A csávó kabátja,a nő haja nem ilyennek kell lennie. A sötét részek, túl sötétek, ezért elvesznek a részletek, ha több fényt adsz rá, a világos részek ki fognak égni, pl az ablak. A nő haja csak egy nagy feketeség, ezt egy Panasonic-on, vagy akár Lg-n is szálanként látható...
De mint írtam, ha ezeket nem látod egy másik tévén, talán nem fognak zavarni annyira. -
wallace 234
őstag
válasz
lala666 #82600 üzenetére
Én csak annyit tennék hozzá, hogy amikor pár éve próbáltam, fényképpel bizonygatni, hogy milyen is a tv képe. Akkor többen nekem estek, hogy a fénykép alapján nem lehet egy tvt eldönteni. Most meg azt látom, hogy képek alapján akarják itt bizonygatni, hogy melyik a jobb. Ill mi is a különbség. Egy biztos, ha jól be vannak állítva azok a tvk, ekkora különbség nem lesz. Mint amit a képeken látni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő