Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ΞΔGLΞ

nagyúr

válasz ribarszki #80906 üzenetére

Mint írtam, majd még írok róla. És elnézést, de egyszerűen nem értem, miért kell a magyar fórumokon másnak a véleményét megkérdőjelezni?

Anno a 77-es LG CX tévémen, WB, TT miatt panelcserém volt, ami nekem időrablás, inkább eladtam és vettem helyette egy HZ2000, amivel az LG-t egy lapon említeni, kb vicc kategória, mert a Pana Hz2000 képminőségre, szóval nincs párja, eddig nem volt, de most úgy néz ki, hogy a Sony új tévéjének ezt sikerült elérni, de csak Dolby Vision-ban. Ott a sony most brutális.

Szóval akkor az Lg fanok ugrottak, mintha itt fent a témacím az lenne, hogy csontig be kell nyalni az LG-nek, mást nem is lehet írni. A samsung egy jó tv (lenne), de a DV hiánya, a lassú elcseszett rendszere (a sonyhoz képest) és a többi, amit leírtam és majd írni fogfok róla, ez a tv pontosan a felét éri.
    Szóval, ugyanezeket a külföldi fórumokon is olvasni és szívesen megvenném a samsung tévéjét, de HDR-je a SOny DV-hez képest egy vicc, mert annyi részlet elveszik.
    Persze, ha nincs egymás mellett a két tévé, erről a néző nem is tud.

Én is sok mindenki véleményével nem értek egyet, mégis elfogadom és nem írom be, hogy márpedig az nem úgy van.
    Peace :R

Új hozzászólás Aktív témák