Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ribarszki #80906 üzenetére
Mint írtam, majd még írok róla. És elnézést, de egyszerűen nem értem, miért kell a magyar fórumokon másnak a véleményét megkérdőjelezni?
Anno a 77-es LG CX tévémen, WB, TT miatt panelcserém volt, ami nekem időrablás, inkább eladtam és vettem helyette egy HZ2000, amivel az LG-t egy lapon említeni, kb vicc kategória, mert a Pana Hz2000 képminőségre, szóval nincs párja, eddig nem volt, de most úgy néz ki, hogy a Sony új tévéjének ezt sikerült elérni, de csak Dolby Vision-ban. Ott a sony most brutális.
Szóval akkor az Lg fanok ugrottak, mintha itt fent a témacím az lenne, hogy csontig be kell nyalni az LG-nek, mást nem is lehet írni. A samsung egy jó tv (lenne), de a DV hiánya, a lassú elcseszett rendszere (a sonyhoz képest) és a többi, amit leírtam és majd írni fogfok róla, ez a tv pontosan a felét éri.
Szóval, ugyanezeket a külföldi fórumokon is olvasni és szívesen megvenném a samsung tévéjét, de HDR-je a SOny DV-hez képest egy vicc, mert annyi részlet elveszik.
Persze, ha nincs egymás mellett a két tévé, erről a néző nem is tud.Én is sok mindenki véleményével nem értek egyet, mégis elfogadom és nem írom be, hogy márpedig az nem úgy van.
Peace
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest