Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
válasz
alaves
üzenetére
Én ezt a problémát őszintén nem értem. Most felkapcsoltam a mennyezeti lámpàt, ami pont a tévé előtt van a plafonon. 5x600 lumenes izzó van benne. 3000 lumennél a fekete olyan mély fekete mint teljesen sötétben. Soha nem tűnt fel, hogy nappal a fekete ne lenne végtelen mélységig fekete. Délután is ha bekapcsolom napfénynél, az az első ami mindig eszembe jut , hogy mennyire gyönyörü képe van. Sokkal-sokkal szebb mint az LG B8-nak volt. Nem értem ezt az lcdsedés gondot...
-Az oprendszer sokkal szarabb mint a webos.
- A távot megszoktam, de nem a barátom
- összeszerelés pont olyan mint az lg. Egy nagy panel hátul az elektronika. Sok matek itt nincs.
- A kép gyönyörű
- A panel brutál homogén
- A szervízről addig semmit nem tudunk, ameddig valamely s95 nem térdel le. De az LG szerviz tényleg 5*
- Szofteveresen vannak elmaradva. Van néhány érthetetlen hiányosság, amit a samsung nem akar orvosolni, vagy szarik rá.A képminőseg és a homogenitás miatt nálam nem jön szóba woled.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
alaves
üzenetére
Szemmel fakóbb lesz a kép az biztos.
Majd kapok tesztelésre (kb januar) s95b-t akkor kiderul.Ui kalibraltam már s95bt lámpa fény mellett, de akkor ott se szemmel, se műszerrel mérve nem emelkedett meg a fekete.
De láttam már s95bt nagyon erős világítás mellet ahol meg volt emelkedve szemmel láthatóan a fekete, de akkor ott nem volt lehetőségem kimerni. Szerintem függ a fény beeso szogetol is.
Új hozzászólás Aktív témák
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Vhiktor