Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzkz
őstag
válasz
alaves #70109 üzenetére
Azt keresem, hogy az A1 vagy a B1 rosszabb-e (ha igen, akkor miben, és miért) 24p-s filmek 24hz-en történő lejátszása során, mint a C1, ha mindegyiken ki van kapcsolva a TV összes kép"javító" beállítása, köztük az egyik legnagyobb "csaló" a TruMotion.
Értem azt is, amit írsz, hogy a TruMotion a C1-en sokkal jobb, mint az A1-en, mert erősebb a feldolgozó egység benne, és hogy a C1 "Moziszerű mozgás" beállítása már ad egy jobb folyamatosságot, úgy hogy nem cseszi szét annyira a képet. Ez valószínű igaz is, mert a C1-en a demo anyaggal már nem láttam azt a hibát, ami az A1-en még megvolt 5-ös vagy e feletti Trumotion értéknél.
Egyébként az A1-en se csinál csúnya artifaktokat "Moziszerű mozgás" esetén, egyszerűen csak azt látom, hogy nem úgy mozognak az objektumok a képen, mint ahogy kellene nekik, mint ahogy kikapcsolt állapotban. Ez a C1-en is így van, és ez zavar. Vannak akiknek meg a csutkára tolt TruMotion jön be, mert ő meg a szaggatást (a cinematic movie feeling-et) nem szeretik.
Ezért keresem azt, ha azok akik a kikapcsolt Trumotion-t és a 24p 24hz-en történő lejátszását favorizálják, azoknak (nekem) jelent-e bármi előrelépést, ha ezt egy C1-en teszi az A1 helyett.
Celtis: köszi, ezt kerestem pont!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest