Hirdetés
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
Ren Hoek #69476 üzenetére
Igen ez pl az Expanse-nál volt nálam. Az első HDR anyag amit néztem és a zseblámpák kiégétték a koponyámat.
végül is akkor olyan mint élőben, nem?
és nem ezt várjuk, hogy olyan legyen mintha ott lennénkautóztál már úgy nappal szembe, hogy az autók színét nem tudod megmondani?
-
fulton
addikt
válasz
Ren Hoek #69476 üzenetére
En most találtam rá a legszebb képre sonyn. A kulcs a -1 gamma, 33 fényerőn. Normál kép profilban, csúcsfény közepes. Kontraszt alacsony, feke level ki vagy alacsony majdhogynem ugyan az az eredmény. 60 as éllesség a másik élesség automatán, a zaj szürések automatán. Nekem így tökeletes 1080p ben. 4k nal ki fogom próbálni ha kikapcsolom az élesítést milyen mert eddig ott kise kapcsoltam.
Meleg színhőmérséklet 55 ös telítettség és alacsonyon az a piros rózsaez SDR re. Valami brutális a kép számomra
Annyira elégedett vagyok az eredménnyel Most már elmondhatom tényleg ha az ember befekszik egy filmre kisebb moziban érezheti magát a Hangzás is sokat dob az élményen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest