- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
bzoley #66903 üzenetére
Be kell kalibrálni és tökéletes lesz.
Az a83j-nek nagyon jó képe van, egyáltalán nem sötét.
Nálad és fultonnal is beállítási hiba lesz.Akkor lehet sötétebb a HDR ha SDRben a fényerő fel van véve
HDR-nel az 50% fehér fenyereje 94 nit, ha SDR filmnél a fényerő fel van tolva akkor az 50% fehér fenyereje akár több 100 nit is lehet és ez még jobban igaz a fekete közeli vagy sötét részekre, ezek a részek SDR-ben feltekert fényerő mellett sokkal világosabbak lehetnek mint HDR esetében -
Kókuszdió
nagyúr
válasz
bzoley #66903 üzenetére
Érdekes ,mert pont a HDR alatt minden kivilágosodik és értelmet nyernek a sötétebb helyek is...
LG-n a HDR nagyon szép ,annál a szériánál vlmi nagyon nem stimmel ,mégis csak jobb hogy nem Sony-t vettem.fulton
HDR tartalomnál automatikusan átvált a TV a megfelelő üzemmódra ,legyen az külső eszköz ,youtube vagy bármi (jobb felső sarokban jelzi az LG ha HDR tartalom indul).
Nálad sem stimmelSötétséggel én is küszködtem mikor C1 volt ,viszont a G1 nél már semmi panaszom nincs - pont olyan picivel több a fényerő ezen a szérián amire szükségem volt.
Az is érdekes ,míg a C1-en állandóan a kép beálltásokat piszkáltam addig a G1-nél hozzá sem kell nyúlnom semmihez - minden tökéletes.
Este vagy alvásnál a energiatakarékosságot veszem lejjebb azt csumi. -
wyll358
tag
válasz
bzoley #66903 üzenetére
Ez a jelenség nem normális, amit írsz. Ha sdr csúcsfény alacsony és fényerő 30-on teljesen jó, akkor hdr-ben ki kéne égetnie a szemed a 6-7x-es fényerőnek az sdr-hez képest, a látványosabb/színesebb képnek meg rögtön szembetűnőnek kéne lennie. Ez vagy gyári hiba és cserés a tv, vagy a beállítások nagyon el vannak tekerve hdr módban, vagy nem tud normálisan hdr-t lejátszani amivel a tv-t hajtod. hdr módban nincs véletlen az auto fényerő bekapcsolva, peak luminance high-ról lentebb véve vagy a gamma elállítva? Ezek mind tudnak szar sötét képet eredményezni. peak lumi és brightness igazából szinte törvényszerűen kijelenthető, hogy maxon kell legyen helyes hdr/dv megjelenítéshez (ezen is vannak elvileg alapból).
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest