Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertoth
senior tag
válasz
Rebelf #64262 üzenetére
Én pl a led tv-vel sokat szívtam és az nem oled volt, de mint ahogy utánna olvastam, philips-nél is van ilyen meg sony-nál, szóval ez erős túlzás szerintem. Osztom Dealer95 hsz-ét, más oled esetében is előfordulhat ez, de mivel kevesebbet adnak el azokból, így a hibaráta is kisebb.
-
snpetit
aktív tag
válasz
Rebelf #64262 üzenetére
Miért más gyártja a többibe a panelt?
LG legalább cseréli, ha úgy gondolod neked nem tetszik, Sony-nál tudok még ilyen cseréről. Jöhetnek a a többi márka tapasztalatai ez ügyben....
Majd, ha másik márkánál széttárják a kezüket, hogy ez ilyen... akkor is ajánlod?
Azt már megbeszéltük, hogy más márkánál is vannak szar panelok. Ha annyira válogatnák nem fordulna elő. Nagy számok törvénye alapján LG-nél több. -
krx21
nagyúr
válasz
Rebelf #64262 üzenetére
Elmondom neked, hogy ehhez hasonló képeket én is tudok csinálni, új Oled esetén: 10-ből 7 ilyen…
Vagy rosszabb. Aztán javul idővel általában. Valamint normál használatból ebből semmi nem látható…
Lehet ezeket tesztelni, keresgélni, de tudomásul kell venni, hogy általában ilyen és ehhez hasonló lesz, pláne az elején. A Pana HZ2000 lehet kivétel. -
wallace 234
őstag
válasz
Rebelf #64262 üzenetére
Ugyan már! Ezzel az erővel senki ne vegyen lg tvt, ez azért kicsit túlzás. Igaz már nincs oled tvm, de sose mondanék ilyet, hogy ne vegyen senki oled tvt! Nálam lévő oled tvk nek egyiknek se volt gond a panelal, az más kérdés hogy miért nem maradt. Hibás darabot ki lehet fogni, Qledbe és oledbe is gyártótól függetlenül!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG ( OLED77G48LW) 195CM 4K OLED SMART TV ! 2024 UJ MODELL! AKCIÓ
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 55 C3 - 120Hz, 140cm, 4k - apró pötty
- Újszerű LG OLED 42C21LA(4K/120Hz) 106cm
- SAMSUNG (QE48S90DAE) 122CM 4K SMART OLED 100HZ ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest