Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
allein #63744 üzenetére
2300+ óra ugyanabban a játékban, az nagyon kemény.
Én idén év elején rákattantam a WoW Classicra PC-n, de mostanra meg is untam, de nem lett benne 1000 órám, pedig minden nap toltam nem keveset, raiden is voltam.Sajnos erre tényleg nem való az OLED, bár még itt is egész jól bírta, lévén a pixelfrissítésen kívül semmilyen védelem nem ment nálad.
Nekem a legtöbb órám eddig a Horizon Zero Dawn-ban volt: 70 óra, este pedig mozifilmeket is szoktunk ugyanezen nézni, úgyhogy nem aggódom. Bár most fog megjelenni a Forza Horzion 5, abba lehet több száz órát is beletekerek.
Nálam a C1-en logó védelem magasra van állítva, pixeleltolás is megy, illetve nem folyamatos az üzem, a 4 óránkénti pixelfrissítésnek tényleg van kb. 4 óránként alkalma teljesen lefutni. Viszont én 100-as HDR fényerőn használom folyamatosan. Kíváncsi leszek pár év múlva hogy járok én is, illetve arra is, hogy lesz-e még fejlődés ezen a téren a technológiában vagy tartósan sok statikus tartalomra (játék HUD, munka) soha nem lesz alkalmas?
Sőt, a sok filmes képarány miatt (fekete sáv alul felül) még filmekkel is be lehet égetni egy mai OLED-et is nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest