Hirdetés
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
Ezt én nagyon jól tudom. De...
Amikor még csak terveztem a tévé vásárlását és rákérdeztem az MM-nél a helyszíni összeszerelés/beüzemelés és a kalibrálás szolgáltatásokra, azt már írtam, hogy a beüzemelés vidéken nem lehetséges, kalibráció meg...
Szóval azt (is) már írtam, hogy egy kicsomagolt tévét kapsz. Mire hozzád kerül, ki tudja, mi történik még vele, stb. De legyünk optimisták...Na de azt nem írtam, hogy rákérdeztem arra is, a kalibráció során megváltoztatott paraméterekről és azok beállított értékeiről kapok-e emailben vagy kinyomtatva valami dokumentumot. A válasz az volt, hogy nem.
Ez azért problémás, mert ha valami miatt "factory reset"-et kellene csinálni a tévén, akkor cseszhetem az előzőleges kalibrációt, meg a kidobott 20ezret...
Plusz ott az OLED panel változása a használat során.Egyébként 3 éve monitort vásároltam (más cégtől) kalibrálással, és emailben elküldték a CAT/INF/ICM fájlokat is az otthoni kalibráláshoz windows újratelepítés esetére, plusz még mellékeltek a Cielab összesítésről is egy képmentést.
Na ez már SZOLGÁLTATÁS.Szóval így tévé vásárláskor gyakorlatilag semmit sem kapsz, semmi bizonyíték nincs arra, hogy egyáltalán végeztek rajta valamit...
A két szolgáltatás között van némi különbség, összesítve nekem ezért nem érte meg a 20ezres plusz kiadást.
Új hozzászólás Aktív témák
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Azonnali informatikai kérdések órája
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- E-roller topik
- Android szakmai topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG OLED 55 C3 - 120Hz, 140cm, 4k - apró pötty
- LG 65" OLED65C31LA 4K UHD OLED evo TV! G-Sync / 100Hz
- PHILIPS 55OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest