Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Per Degaton
tag
válasz
Justabirb #61147 üzenetére
Igen, a részletes tesztek jöhetnének már a Philipsről, leginkább Vincenttől, az megkönnyítené a döntést
Kettőnél több hdmi 2.1 valószínűleg nekem se kell majd, de azért mindig jobb érzés, hogy a biztonság kedvéért több van belőle.
Amit még szeretnék megtudni, hogy a 706 és a 806/856 között pontosan mik a különbségek, mert amiket eddig olvastam az alapján szinte semmi, a 806-osnak háttérvilágításos és hangvezérléses prémiumabb távirányítója van, négy oldalas az ambilight három helyett és egy picit nagyobb a csúcsfénye. Illetve a talpuk is más kicsit. De ha "belsőleg" teljesen ugyanaz a kettő akkor lehet jobban megéri a 706.
Lehet én is várok a tesztekig, csak nehezen megy, főleg, hogy az Alzánál most milyen jó áron van az alig egy hónapja megjelent 706Többieknek is köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Blabok nyakrögzítő M méret
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő