Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Partizan182
üzenetére
V-sync nélkül, vagy Fast/Enhanced Sync-el nem ugrál úgy a képkockaidő. De a 4k játékot nem volt célom erőltetni.
PC label-el még Expert módban is alacsony a lag (talán nem a legkisebb, ami kihozható, de nekem jónak tűnik). Kár, hogy a színeket még hülyébben kezeli a PC mód, bár csak néhány kattintás a váltás.
Hogy valami jót is mondjak, a natív 120Hz az viszont önmagában kielégíti a várakozásaim. Az imént perceken át mást sem csináltam, csak futkostam körbe-körbe egy játékban az egeret rángatva és élveztem a kontrollt (mint egy kutya, ami kergeti a saját farkát).

Ültem már le párszor próbaképp G-Sync monitorhoz (akkor is így élvezkedtem, bár első körben már a Windows asztalos ablaktologatás is mini-orgazmus volt
), csak engem ki lehet kergetni a világból az LCD-kkel (főleg az alacsony kontrasztú IPS panelekkel és/vagy edge-lit kivitelekkel) és az ~50" TV méretet is annyira megszoktam már játékhoz, hogy nehezemre esne elképzelni visszamászni ~30"-ra, 120+Hz ide vagy oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Elemlámpa, zseblámpa
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

), csak engem ki lehet kergetni a világból az LCD-kkel (főleg az alacsony kontrasztú IPS panelekkel és/vagy edge-lit kivitelekkel) és az ~50" TV méretet is annyira megszoktam már játékhoz, hogy nehezemre esne elképzelni visszamászni ~30"-ra, 120+Hz ide vagy oda.
Vhiktor