- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
#53159 elejét láttad?
#53166 Soul: Az IS igen!
#53167 Gaben 360: Tudtommal a 4:2:2-vel járok jobban mert a mintavételi arány felét tudja vízszintesen, míg függőlegesen a teljeset, chroma terén meg a teljes felét, ergo a 4:2:2 jobb kell legyen, de én már semmiben nem vagyok biztos.
#53168 #Gab: Ez a gond, hogy fogalmam sincs, hogy tudnám ezt nektek bemutatni... egy S7 telóm van, szeretem nagyon, de nem hiszem, hogy erre a célra elegendő lenne. Ha lefotózom a fakóságot, a telóm AMOLED képernyőjén 2 fokkal szebbnek látszik!
A másik gond, hogyha visszaviszem a tv-t mit veszek helyette? QLED-et? Az valóban game mode-ban számomra szebb összképet mutatott, de minden más tartalomnál meg elveri az OLED... HDR videók és gaming terén mondjuk amit a QLED tudott az nekem bőségesen elég volt. Miért váltottam OLED-re? Mert azt képzeltem, hogy az OLED mindenhol jobb, de ez nem igaz, game módban csúnyán elvérzik.#53171 Gigicuci: Vagy a hardvereimmel van a gond, vagy a szemem emberfeletti, vaaaagy, a tv szar. De ez utóbbit kategorikusan elutasítjátok. Kábelcsere már többször volt, de sajnos csak 3 különféle HDMI 2.0 kábelem van, de azon ne múljon veszek egy 2.1-es kábelt, PC-hez és PS5-höz majd úgyis kell és megnézem azzal is mielőtt elföldelném az OLED-et a kert végébe. Meg is rendeltem, az egyik DeLock, a másik Trusty, mind a kettő 2.1-es HDMI.
Switch, Zelda kép, de ismétlem, már akkor jobban néz ki, ha a telómon nézem ezt a képet, itt a tv előtt nem ilyen, hanem egy mosott fakó, undormány, ami egyből gyönyörűre vált, ha eredeti, vagy élénk módot használok, nyilván azokon is picit finomítva, hogy ne égesse ki a szemem:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- SAMSUNG (QE65S95CAT) 165CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ%
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55" G4 OLED evo 4K HDR Smart 144Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE77S95DAT) 195CM 4K 144HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest