- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
brucezly
csendes tag
válasz
Pro Koryak #48649 üzenetére
Pana plazma után a WebOs miatt vettem LG-t, pedig a Pana képével meg voltam elégedve. Ezt hívják kompromisszumos döntésnek. (pláne hogy a Panánál épp a szoftveres frissítések hiányában elég gyorsan kihullottak az "okosTV" funkciók)
-
daneel_hu
addikt
válasz
"Ha egyszer beállítod a tévét, onnantól kezdve tök mindegy milyen op. fut rajta, csak csatornát váltasz vagy bemeneti forrást. Arra minek webos = rosszul megírt bonyolult rendszer???
Sokan ezért is keveslik a Panát, mert fapados, a webos meg hűdeannyirakirály és nem tudnak nélküle létezni."
Csatornát szoktam váltani, vagy bemeneti forrást a webOS-en.
Jajj... most jut eszembe, hogy ezek a műveletek webOS-en annyira bonyolultak, hogy sokszor összezavarodom, hogy a csili-vili menüben épp hol vagyok, vagy a magic remote-tal éppen milyen csicsás, színes menügomot kell megnyomnom a magenta kurzorral.Csatornaváltás webOS-en hány klikk Chros?
18 ? -
válasz
Pro. Engedd el a témát...
Én is szeretem az igazam hajtogatni, de Te még rajtam is túlteszel.
Nem baj, ha van egy csillivilli oprendszered. Ha jól működik. Van akinek ez fontos. A WebOS ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Metal topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest