Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Megfutottam tegnap a kört az MM főnökségnél. A kiterjesztett garancia teljes értékű, vagyis olyan, mint a gyári. Ahogy írtam is. Csak nem az LG-t kell hívni már a 3-4-5-dik évben, hanem a szerződésen lévő telefonszámot... elszállítás, visszaszállítás, javítás, teljes készülékcsere, mindent intéznek, de természetesen az LG javít.
-
blakey
titán
Miért lesz jobb a képminőség? - mert a külső eszköz médialejátszásra van optimalizálva, kihegyezve, stb míg a Tv lejátszója csak egy választható opció. A külső lejátszó előnye a sokkal komplexebb médiatartalom kompatibilitás, a hozzá tartozó jobb paraméterezhetőség és nem beszélve a natív fps támogatottságról amit a TV-k lejátszói nem tudnak 100%-osan.
Pusztán mérnöki gondolkodással rosszabbnak kell lennie, mert a nyakadba veszel egy csomó nyűgöt a két eszköz megfelelő összehangolásával - semmit nem veszel a nyakadba, a nyugalmat kapod meg, hogy minden működik. Több mint 20 éve házimozizok és ezidő alatt kb. egy kezemen megtudom számolni, hogy hányszor használtam valamelyik TV-m lejátszóját, más sincs vele csak a gond, a lejátszókkal meg semmi, nem kell semmit sem finomhangolni, nem kell különösebben bármit is csinálni.
a külső lejátszó nem férhet hozzá olyan finomhangolásokhoz, amikhez egy belső igen. (olyan szopókról már nem is beszélve, hogy külső eszköz esetén már arra is kifizeted a gatyádat, hogy átszaladjon a fránya udh/hdr az erősítődön, de ez persze már ár, nem minőség) - a külső lejátszó ne is férjen hozzá a megjelenítő finomhangolásaihoz, mert az amúgy sem jó, van sajátja, de nem is kell. Nem véletlen, hogy a mozizással foglalkozó egyének külső lejátszót használnak, vicces lenne ha a megjelenítő saját lejátszójával demóznának.
Érdemes kipróbálni normális médialejátszókat és akkor megérted, hogy miért jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest