Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
GalaHU
üzenetére
1440p120-ban ma is játszhatsz 40-120 tartománnyal. Ha beállítod az NVCP-ben, hogy a játékok mindig a legmagasabb frekvenciát használják, és van valódi fullscreen módjuk, akkor elég a játékmenüben a felbontást beállítani 2560x1440-re (akkor is, ha ott nem enged frekvenciát választani), és átáll magától 120Hz-re, egyébként ha csak keret nélküli ablak módot jelent a "fullscreen", akkor át kell állítanod már a Windows asztalt is, mielőtt elindítod a játékot, vagy maradsz 2160p00-ban.
Csak ne felejts el a frekvencia alatt 2-3 fps-el húzni egy limitet, különben V-sync közeli késést kapsz, mikor stabilan felszalad az fps a frekvencia értékéig.
NVCP bállítások - ez mehet globális beállításnak, csak a limitert kell játékokként külön módosítani attól függően, hogy nagyobb felbontást, vagy nagyobb frekvenciát érzel megfelelőbbnek az adott játékhoz (pl. FPS-hez 1440p120, RPG-hez 2160p60).(#41378) Syz - Én egyedül emiatt cseréltem a vízhűtéses GTX1070-em sima léghűtéses RTX2060-ra (átmeneti kártyának szántam, remélve, hogy kb. fél éven belül cserélhetem HDMI 2.1-es VGA-ra, de egyelőre elmaradt a márciusi nVidia rendezvény és nincs más hír, csak egy kósza augusztus
).(#41398) Syz - Aktív adapterrel (ami HDMI <=2.0) biztos, hogy semmire sem mész. Elvileg sem működhet, mert külön VRR kompatibilisnek kéne lennie a konverternek (ilyen ma nem létezik, esetleg papíron). Csak passzívval van értelme megpróbálni, mert az lényegében semmi más, mint feszültség konverter, és gyakorlatilag DisplayPort szabvány HDMI alternatív módot használsz vele. Amit linkeltem, az tuti működik, hajtottam vele 2160p60-ban G-Sync-el próbaképp a C9-et, de RTX2060-ról, nem GTX1070-ről (már eladtam, mire eszembe jutott kipróbálni). Nem hiszem, hogy működik, csak egy kósza ötlet, hátha (csak azért vettem fel, mert írtad, hogy valaki azt állítja, neki működött valahogy, de hivatalosan nem működik).
(#41389) belan - Fel sem fogom, hogy cserélhettek neked ilyen jelenség miatt kijelzőpanelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
Vhiktor