Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
válasz
claire78
üzenetére
Szia. Nem tudom volt-e alkalmad filmet nézni mondjuk ambilight-ot használva
Nálam a nappaliban egy 55"-ös 930V van, hálóban pedig egy 49"-es 4K Philips, három oldalas ambilight-al. Előtte egy 9. szériájú Philips-em volt, két oldalas ambilight-al. Személyes véleményem szerint, az ambilight nagyon nagyon sokat dob a filmnézés élményen
Tudom, hogy van már olyan Philips ami OLED és ambilight-ot is tud, de nem cserélem le az LG-t
csomó pénz bukta 
Bármennyire szeretem az ambilight feelinget, mostani 6... szériájú Philips gyengye nagyon, PS4 rá van csatlakoztatva, játszani is teljesen más. Filmet pedig az OLED-en szoktunk nézni

-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
claire78
üzenetére
Persze, ertem, a cirkuszi világítás le lesz kapcsolva.
Igazából a szemem miatt jó a led, a teljes sotetsegben engem zavar ha nincs fényforrás.
Eddig egy álló lámpa volt, de az meg zavaróan ort volt a képben.
De ki fogom próbálni es gondolom a teljesen sötét szobában a 3d film látvány is sokkal utosebb lesz majd mint az eddigi lb650 tévén is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nálam a nappaliban egy 55"-ös 930V van, hálóban pedig egy 49"-es 4K Philips, három oldalas ambilight-al. Előtte egy 9. szériájú Philips-em volt, két oldalas ambilight-al. Személyes véleményem szerint, az ambilight nagyon nagyon sokat dob a filmnézés élményen
Tudom, hogy van már olyan Philips ami OLED és ambilight-ot is tud, de nem cserélem le az LG-t
csomó pénz bukta 

Vhiktor