Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partz
senior tag
A lényeget látja, akit érdekel. Nem is mondtad, hogy van külön egy 21:9-es oled tévéd, a sötét szobában!
(ezzel csak a kontrasztot akartam érzékeltetni, mielőtt valaki félreérti)qqzs
Azt hiszem te mondtad volt egy Sony X900-asod, amit visszaküldtél a zavaró fénybeszűrődés miatt. Ezt a képet egy random youtube német teszt videóból vágtam ki, itt megnézheted az egészet ha érdekel.
Bal oldalon az Lg 55" EF950V oled tévéje, jobb oldalon az általad említett Sony 65" X9005C lcd tévéje. Így talán szemléletesebb miért nem ajánl az ember ips paneles lcd-t felső kategóriában.

-
hunspikey
őstag
Ne izgasd fel magad - még a legjobb DSLR sem fog át még annyit se mint egy kivénhedt plazma képe. Ezt tudom mert fotósok vagyunk a nejemmel és számtalanszor néztem. Szóval nem lehet lefényképezni egy kattintásból, multiexpóból HDR-t fűzni meg... - lol- Egyszerűbb levenni plazmán a "kontraszt" csúszkát, gondolom OLED-nél meg luminencia lehet a neve - ez ugye a fehér szintet közvetlen befolyásolja. Told le 50 nit környékére és akkor gyönyörűen le fogod tudni fényképezni és mivel a fényképezőgéped csak 11-12 blendét lát a kimenete a gépnek ugyan olyan kontrasztos lesz mint amikor te szabad szemmel bámulod a 16 blendés képet.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoIP telefonálás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(ezzel csak a kontrasztot akartam érzékeltetni, mielőtt valaki félreérti)
Nagyon gondolkodom a 930V típuson 
Vhiktor