Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenFe
tag
A tiéd is 65", igaz?
Mert megint csak ahogy utánad írtak az jött le, hogy az 55" méretnél valahogy nem ennyire gáz...
Én is 2 napja néztem meg ezt a részt amit írtál és nálam semmi banding nem volt annál a jelenetnél, pedig Full sötétben néztem!Rájöhetnének hogy mit kell helyesen csinálni a 65" nál, amit 55"-nél sikerül!
-
Kriszbmx
tag
Őszintén szólva, ha minden OLED tv-n megkell szokni az ilyen hibákat akkor inkább nem kell. Műszaki beállítottságú vagyok , és nehezen hunyok szemet dolgok fölött. Ha meg 600 ezer ft volt akkor főleg...
Az LCD tv amit vissza vittem és ezt az OLED-et hoztam foltos volt, arra is az volt a válasz hogy ez ilyen , és ez a nagy tv vele járója. Hiába VA panel és Direct ledes..
Mondtam az MM ben mi az a TV ami a legjobb itt. Megnéztem megvettem.
De ezen is van érdekesség. Őszintén szólva inkább vigyázom a hibátlan tárgyaimra , mintsem egy átlagosnál sokkal drágább tv-t nézzek erős kompromisszummal.
Vagy legyen hibája x év múlva...
-
Clay
senior tag
Szerintem lódítasz, mer csakazeldzsiaxar
. Én 55C8-on néztem, már mind a három részt, egyiknél se láttam problémát. A GoT-hoz még nem volt lelkierőm hozzá kezdeni. Igazából egyszer nézegettem tesztábrákat rajta, akkor az 5%-os szürkénél láttam kismértékű foltosodást, megpróbáltam lefényképezni, direkt nem raktam be ide, mert a fénykép durván kihangsúlyozta a "hibákat", szemmel sokkaldesokkal halványabb volt. Normál tartalom mellett, sötét szobában, akár HDR, akár SDR anyagoknál se fedeztem fel tinting vagy banding problémákat. A képminőség pedig még így, több mint fél éves használat után is elképeszt. -
Celtis
veterán
Az, hogy tinting van minden panelen csak a mértéke más, aláírom. Az is ismert, hogy egész sötét részeknél előfordul kisebb-nagyobb banding. De a kollégának világos képeknél jelentkezett teljesen szabályos mintában. Ez biztos nem általános probléma. Én nagyon érzékeny vagyok rá (egy TV-t emiatt cseréltem), tehát az első dolog volt amit a B8-amon is ellenőriztem és az teljesen mentes volt ilyen jelenségtől.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parkside szerszám kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Én 55C8-on néztem, már mind a három részt, egyiknél se láttam problémát. A GoT-hoz még nem volt lelkierőm hozzá kezdeni. Igazából egyszer nézegettem tesztábrákat rajta, akkor az 5%-os szürkénél láttam kismértékű foltosodást, megpróbáltam lefényképezni, direkt nem raktam be ide, mert a fénykép durván kihangsúlyozta a "hibákat", szemmel sokkaldesokkal halványabb volt. Normál tartalom mellett, sötét szobában, akár HDR, akár SDR anyagoknál se fedeztem fel tinting vagy banding problémákat. A képminőség pedig még így, több mint fél éves használat után is elképeszt.
Vhiktor