Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• xedamen

senior tag

válasz Joshi #11755 üzenetére

Igen a Planet Earth II az... Mikor a sivatagban mutatják, hogy a gyík a testén csapatja le a párát és a nyelvével törölgeti a szeméről a vizet, úgy iszik :Y Annyira közeli felvétel, annyira éles, hogy esküszöm soha az életben nem nyílna lehetőségem még élőben sem ilyesmit látni.

Egyébként én a HDR-t az Otthoni Mozi módban használom, annyira természetes, színes, de nem túl szaturált, mint az Élénk mód. A hangzáson is dobtam azért egy hátast, teljesen korrektűl szól egy TV-hez képest szerintem.

Továbbá számomra hatalmas plusz, hogy a TV a magic remote tudja irányítani az IPTV-t.

Csináltam egy rövidke kis videót (4K 60 fps-ben vettem fel, de az iOS youtube kliens csak HD-ban tudta feltölteni) a TV feketéjéről :U Elnézést az angol nyelv miatt, egyik barátomnak csináltam, aki ausztrál és ő egy Q7F-et vett (talán említettem régebben, hogy rá akart beszélni). 100% sötét szobában mutatom be, hogy semmi különbség a kikapcsolt és a bekapcsolt fekete között :R

Új hozzászólás Aktív témák