Hirdetés
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedamen
senior tag
Igen a Planet Earth II az... Mikor a sivatagban mutatják, hogy a gyík a testén csapatja le a párát és a nyelvével törölgeti a szeméről a vizet, úgy iszik
Annyira közeli felvétel, annyira éles, hogy esküszöm soha az életben nem nyílna lehetőségem még élőben sem ilyesmit látni.Egyébként én a HDR-t az Otthoni Mozi módban használom, annyira természetes, színes, de nem túl szaturált, mint az Élénk mód. A hangzáson is dobtam azért egy hátast, teljesen korrektűl szól egy TV-hez képest szerintem.
Továbbá számomra hatalmas plusz, hogy a TV a magic remote tudja irányítani az IPTV-t.
Csináltam egy rövidke kis videót (4K 60 fps-ben vettem fel, de az iOS youtube kliens csak HD-ban tudta feltölteni) a TV feketéjéről
Elnézést az angol nyelv miatt, egyik barátomnak csináltam, aki ausztrál és ő egy Q7F-et vett (talán említettem régebben, hogy rá akart beszélni). 100% sötét szobában mutatom be, hogy semmi különbség a kikapcsolt és a bekapcsolt fekete között 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyira közeli felvétel, annyira éles, hogy esküszöm soha az életben nem nyílna lehetőségem még élőben sem ilyesmit látni.
Elnézést az angol nyelv miatt, egyik barátomnak csináltam, aki ausztrál és ő egy Q7F-et vett (talán említettem régebben, hogy rá akart beszélni). 100% sötét szobában mutatom be, hogy semmi különbség a kikapcsolt és a bekapcsolt fekete között 
Vhiktor