Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedamen
senior tag
Igen a Planet Earth II az... Mikor a sivatagban mutatják, hogy a gyík a testén csapatja le a párát és a nyelvével törölgeti a szeméről a vizet, úgy iszik
Annyira közeli felvétel, annyira éles, hogy esküszöm soha az életben nem nyílna lehetőségem még élőben sem ilyesmit látni.
Egyébként én a HDR-t az Otthoni Mozi módban használom, annyira természetes, színes, de nem túl szaturált, mint az Élénk mód. A hangzáson is dobtam azért egy hátast, teljesen korrektűl szól egy TV-hez képest szerintem.
Továbbá számomra hatalmas plusz, hogy a TV a magic remote tudja irányítani az IPTV-t.
Csináltam egy rövidke kis videót (4K 60 fps-ben vettem fel, de az iOS youtube kliens csak HD-ban tudta feltölteni) a TV feketéjéről
Elnézést az angol nyelv miatt, egyik barátomnak csináltam, aki ausztrál és ő egy Q7F-et vett (talán említettem régebben, hogy rá akart beszélni). 100% sötét szobában mutatom be, hogy semmi különbség a kikapcsolt és a bekapcsolt fekete között
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest