Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Black Dragon

addikt

válasz Pro Koryak #98733 üzenetére

Azért a teszt környezet sem mindegy, amennyire én tudom az rtings tartós tesztjein a tv-k kikapcsolás nélkül, folyamatosan, max beállítás (fényerő) mellett megy. Ráadásul teljesen statikus tartalom megy, CNN vagy ehhez hasonló híradás. Ez nyilván egyik tv-nek sem optimális, paneltől függetlenül.

Ha valaki "ésszerűen" használja a saját eszközét, akkor ez az érték véleményem szerint igencsak eltér az általuk tapasztalhatótól. Itt nyilván a burn in jelenségre mennek rá, ami alapvetően jó, hiszen a hajlandóság is már egy jó kiindulópont a vásárláshoz, ellenben elég sok elégedett vásárló van itt akár samsung frontól is, akinél ez a jelenség még nem jött elő kevesebb vagy hasonló óraszám alatt.

Így tehát ez kicsit szenzációhajhászás számomra a teszt és a kapott értékek, de nyilván van itt nálam szakavatottabb és tapasztaltabb ember ebben a témában aki megcáfolja ezt vagy épp alátámasztja.

De félreértés ne essék, én nem a Samsung mellett vagyok, biztos kevésbé megbízható hosszabb távon mint egy LG, de nem szeretem amikor sarkított tesztekből húzúnk le egy vagy épp több konkrét márkát

Új hozzászólás Aktív témák