Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kegab64: Landxcape LX790 robotfűnyíró
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Callisto
üzenetére
Ma megnéztem (most volt alkalmam kölcsönkérni IR adós telefont): 738 óra és okt. 16 körül hozták (12.-én rendeltem és köv. hét elején jött), tehát tényleg kb. 7-8 órát megy átlagosan naponta, ahogy besaccoltam (ennek durván a fele lehet a "hasznos", mikor tényleg ott is ülök, de "ez van", ennek a Tv-nek én jutottam
). De meglepő módon 120 körül van a panelhomogenitás kompenzációk száma, tehát úgy tűnik majdnem mindig le tud futni átlagosan minden 6 óránként (ezek szerint átlagosan minden második nap sikerült neki elaludnia napközben is egyszer 1+ órára, így jön ki a minimum 4 órás ciklus és átlag napi 8 órából az átlag kb. 6 óra a kompenzációk közt...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 10
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Használt 1TB NVME SSD-k.
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). De meglepő módon 120 körül van a panelhomogenitás kompenzációk száma, tehát úgy tűnik majdnem mindig le tud futni átlagosan minden 6 óránként (ezek szerint átlagosan minden második nap sikerült neki elaludnia napközben is egyszer 1+ órára, így jön ki a minimum 4 órás ciklus és átlag napi 8 órából az átlag kb. 6 óra a kompenzációk közt...).
Vhiktor