Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Trump vagy Harris
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gertitorpe
tag
válasz Ren Hoek #72765 üzenetére
Én előrendeltem a Samsung S95B-t de szerettem volna pontos képet ezért visszamondtam miután mindenhol azt írták hogy nem pontosan jeleníti meg a színeket és nagyon kikalibrálni sem lehet belőle.
Aztán előrendeltem a Sony A95K-t egy bécsi boltba, mondva hogy egyszer élünk és itthon még előrendelni sem lehet. Végül olvasva a pletykákat, hogy lehet Július-Augusztus előtt el sem kezdik szállítani a TV-t azt is visszamondtam mert nem akarok addig várni.
Végül fele áron megrendeltem a 65"-os Panasonic HZ2000-et, ami már korábban is tetszett de szerettem volna nagyobb TV-t. Végül a QD-Oled megbarátkoztatott a 65-ös TV gondolatával (55 colos sokéves LG-ről jövök) és rájöttem hogy abban a méretben van más kiemelkedő TV is, nem kell feltétlenül QD.OLED-re várni. Reménykedek benne, hogy a Panasonic panelje rendben lesz. Minden téren előrelépéssel számolok a régi ócska TV-mhez képest szóval nem igazán izgat hogy pár ms-el magasabb a latency, meg teljes képernyős fényességben picit elmarad a 2022-es WOLED szériától. A Blu-ray, remux mutasson rajta szépen és pontosan.
Az USA-ban ahol nincsen Pana, valószínűleg a C1 vagy a sony középkategóriája lehet az ár/érték bajnok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Jövedelem
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban