-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Akit nem zavar, azt nem zavarja, nekik a jobb, én sajnos háklis vagyok ezekre k..ra.
A panel egyébként dobozban volt, itt lett kibontva és - akinél volt ilyen csere biztosan tudja-, hogy durva csomagolás mellett, valami ezüst hővédővel is védve van a panel teljesen. Fóliát is én szedtem le róla, mikor a helyére került.
A dobozára raktam két plüss plédet, erre fektettük a tévét négyen, majd szétkapták a hátsó részét, "régi" panel kiemeljük eltesszük máshova, hajlik, mint valami papír uhh B+. rosszul voltam a látványtól, de szerintem mindenki...
Na ez engem nem érdekel, ha eltörik (mondom magamban), de az új, azzal ne legyen semmi.
Végülis a dobozából finoman lett kicsúsztatva a plédre.
Itt már ki van cserélve, csak a takaróburkolat van vissza, aki még nem látott ilyet..
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad E495,14" FHD,AMD Ryzen 5 PRO 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor